2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند هفتته؟؟ لخته دفع میکنی

نمیدونم موعدم بیستوشیشم بود بتام یکشنبه 492 ولی تو سونو واژینال و شکمی چیزی داخل رحمم ندیدن. یه هفتس لک بینی داشتم امروز دیگه قشنگ خونریزی افتادم

انشالله خدا بهت دوباره بچه میده بعضی چیزا قسمته الهی بگردم واسه دلت 🥲

بده که ذوق کنم و تا بیام ذوق کنم دوباره درد سقط رو بکشم؟ 🥺🥺🥺التماسش کردم اینسری اینطورینشه ولیجوابمو نداد😭

اره اونسری بتام تا 113 اومد بعد شد شصت و سقط کردم. ولی اینسری تا 492 اومد بالا😭

عزیرم این اتفاقا دوبار برای دوست منم افتاد دفعه سوم خداروشکر صحیح و سلامت تونست بچه ش رو به دنیا بیاره ان شاالله این سری یه بارداری خوب و سالم رو تجربه کنی 

بده که ذوق کنم و تا بیام ذوق کنم دوباره درد سقط رو بکشم؟ 🥺🥺🥺التماسش کردم اینسری اینطورینشه ولیجوا ...

من همسایمون اینجوری شد می‌گفت زوری بچه میخواستم سقط میشده هر وقت خدا بخواد خودش بهت میده صبر داشته باش گلم 🥲💙

نمیدونم موعدم بیستوشیشم بود بتام یکشنبه 492 ولی تو سونو واژینال و شکمی چیزی داخل رحمم ندیدن. یه هفتس ...

شاید شیمیایی بوده و یا پوچ بوده،  .خودش دفع میشه

تو اسمم رو میدونی نه داستانمو😑
عزیرم این اتفاقا دوبار برای دوست منم افتاد دفعه سوم خداروشکر صحیح و سلامت تونست بچه ش رو به دنیا بیا ...

دیگه میترسم اقدام کنم. ازمایش دادم مشکلی نداشتم فقط غلظت خون داشتم که اونم بخاطرش قرص میخوردم🥺

من همسایمون اینجوری شد می‌گفت زوری بچه میخواستم سقط میشده هر وقت خدا بخواد خودش بهت میده صبر داشته ب ...

منم یکسال ۳ بار سقط شد ..اینبار ک نمیخاستم‌شرلیطش ندارم .گرمی زیاد خوردم  ۱۷ روز لکه بیتی فقط افتادم چیزی دفع نشد ابلن ۳ روز هشکم بی بی زدم مثبت شد باید یرم فردا ازمایش

تو اسمم رو میدونی نه داستانمو😑