cheshmasaliiii مدیر عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 1339 عنوان به حدی عصبانیم که... | مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 33 پست پریودمی جوری عصبانیم بخدا دوس دارم همرو بکشم😒از بس فکرم درگیر شوهر کردنه.اعصاب نمونده واسم.چرا یک خری پیدا نمیشه منو بگیره😒🥲 1402/02/12 | 21:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملکه455هستم عضویت: 1401/08/28 تعداد پست: 4939 انشاالله😂🥲 هم اومد سریع سوار شو گازشو بگیر حالا چند سالت هس ک خر معطلی..... درخواست دوستی ممنوع....من دیوونه ام یکهوووو دیدین فحش خواهر مادر دادم،😱🤫😝
هلن_زندگی عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 691 ای بابا😂🥲 عزیزمتهران هستی یا شهرستانتاپیک قبلیتو خوندمدیدم خیلی سطحت بالاسشاید پسرا خودشونو در حدت نمیدونن
موموبلوت عضویت: 1401/11/09 تعداد پست: 5179 شوهرو اخه چجوری ب دست بیارم.بخدا هم خوشگلم هم شاغلم هم خونه ماشین دارم مامانم میگه تو چطور موندیییی ... نمیبینی بعضیا چقدر تلاش میکنن با افراد مختلف صحبت میکنن درمورد آینده شون نظرشونو میپرسن بعضیا هم با ده نفر دوست میشن یکی رو انتخاب میکنن یه عده باباشون با قول خونه شوهر پیدا میکنه و...
cheshmasaliiii مدیر استارتر عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 1339 هم اومد سریع سوار شو گازشو بگیر حالا چند سالت هس ک خر معطلی..... ۲۸ سالمهبخدا من هیچی کم ندارماینو من نمیگم اطرافیانم میگنشاغلم ماشین دارم قد و هیکلمم که میگن خوشگلموالاه انقدم مهربونمو محبت میکنم که خودمم بعضی وقتا میمونمشانس ندارم خواهر
aاستا عضویت: 1401/11/01 تعداد پست: 1820 الله اکبر😂😂😂 نه والله مردم زن میگیرن آرامش داشته باشد دیوونه عصبی بگیرن معذرت خواستن نشانه عقل است
cheshmasaliiii مدیر استارتر عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 1339 عزیزم تهران هستی یا شهرستان تاپیک قبلیتو خوندم دیدم خیلی سطحت بالاس شاید پسرا خودشونو در حدت نمی ... عشقم تهرانموای بخدا ادم پرتوقعی نیستمخیلی خیلی خاکی و قانعم ولی کسی نمیاد🥺
موموبلوت عضویت: 1401/11/09 تعداد پست: 5179 ۲۸ سالمه بخدا من هیچی کم ندارم اینو من نمیگم اطرافیانم میگن شاغلم ماشین دارم قد و هیکلمم که میگن ... یک چیز دیگه هم هست بخاطر فشار هایی که اینجاس مثل اروپا ازدواج از مد افتاده باور کن اگر بتونی بری امریکا راحت ازدواج میکنی چون اونجا مردم ازدواج میکنن
cheshmasaliiii مدیر استارتر عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 1339 نه والله مردم زن میگیرن آرامش داشته باشد دیوونه عصبی بگیرن 🥺😂
cheshmasaliiii مدیر استارتر عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 1339 یک چیز دیگه هم هست بخاطر فشار هایی که اینجاس مثل اروپا ازدواج از مد افتاده باور کن اگر ... اخه همه دورو بریای من ازدواج میکننچطور من نمیتونم
موموبلوت عضویت: 1401/11/09 تعداد پست: 5179 اخه همه دورو بریای من ازدواج میکنن چطور من نمیتونم طلاقم میگیرن رفتار خودتونو بررسی کنید اجازه میدید کسی با شما صحبت کنه چت کنه دوستانه برخورد کنه بوی بد لباس قدیمی رفتار زننده و.....
ملکه455هستم عضویت: 1401/08/28 تعداد پست: 4939 ۲۸ سالمه بخدا من هیچی کم ندارم اینو من نمیگم اطرافیانم میگن شاغلم ماشین دارم قد و هیکلمم که میگن ... الهی بگردم حتما کسی ک لایق شما باشه هنوز نیسته.....خدا یک خوبشو برات کنار گداشته شک نکن....حالا کدوم شهری عزیزم مشهدی نیستی احیانا درخواست دوستی ممنوع....من دیوونه ام یکهوووو دیدین فحش خواهر مادر دادم،😱🤫😝
هلن_زندگی عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 691 عشقم تهرانم وای بخدا ادم پرتوقعی نیستم خیلی خیلی خاکی و قانعم ولی کسی نمیاد🥺 من نمیدونم مذهبی هستی یا نشاید باید دعایی چیزی بخونیاولش فک کردم سنت پایینه+989017583035عزیزماین خانومه نمیدونم چ جوریاس ک میبینه زندگی ادمارودوستم شمارشو دادبهش زنگ بزن ببین چی میگهبگو سر کتاب وا کنه
ملکه455هستم عضویت: 1401/08/28 تعداد پست: 4939 عشقم تهرانم وای بخدا ادم پرتوقعی نیستم خیلی خیلی خاکی و قانعم ولی کسی نمیاد🥺 تهرانی مشهد بودی فردا شب با دسته گل میومدیم خونتون برا فامیلام درخواست دوستی ممنوع....من دیوونه ام یکهوووو دیدین فحش خواهر مادر دادم،😱🤫😝