2777
2789

سلام میشه برای حال دلم دعا کنید. امروز عادت ماهانه شدم و عجیب دلم هوایی شده😭😭مثل ابر بهار دارم گریه میکنم😭😭😭دلم گرفته، دلم بابامو میخاد💔💔دلم شونه هاشو میخاد، کاش بود کاش بود و مامانم تنها نبود، کاش بود و مامانم مستاجر نبود، کاش بود، کاش پیریش رو میدیم، کاش عصا به دست میدیدیمش، من بابام خیلی مظلوم بود خیلی، دستش شکسته بود و درد به جون میخرید اما نمیرفت گچ بگیره، یادمه همسرم بزور بردش بیمارستلن و دستش گچ گرفت، در حق هیچکس ظلم نکرد، واسه مراسماش فقط خدا میدونه که چقدررر ادم جمع شده بود، چقدر همه داغ بودن، مادر شوهرم با 85 سال سن میگفتن تو این سالهای عمرش خیلی کم مراسم دیده اینجور که ادم بیاد و مسجد هعی پر بشه و جا سوزن انداز نباشه، فقط رو دستا میرفت، یه روزی که عید بزرگی هم بود صبح رفت و دیگه نیومد، ایست قلبی کرد تو خیابون، چقدر داغم

😭😭😭💔💔چقدر دلش میخاسته زن و بچهاش بالا سرش باشن، اون اقا که بالا سرش بود میگفت خیلی اسم همسر و بچهاش رو صدا میزد، امبولانس هم برای احیا دیر رسید خیلی دیر رسید

💔💔💔به من نگفتن فقط تلکی گفتن بیا بیمارستان تصادف کرده تو بخش، هیچکس راهم نداد بیمارستان، نذاشتن برم بالا سرش و یه دل سیر ببینمش

💔💔💔😭من خیلی داغم هنوزم بعده سالها تو خونه مثل ابره بهار گریه میکنم با عکسش با خاطراتش، فقط برا مظلومیتش مردم و هزار بار زنده شدم

💔💔😭میشه با دلاتون برای شادی روحش صلوات بفرستید

بَعضی اَز نَشدنهای زندگیــت رو بزار بِحساب اینکه اگر میشدن خیلی بَد میشد،پس به خُــــدا اِعتماد کُن

چه کردی با قلب فرزندت

💔💔💔من برای خستگیهایت بمیرم

💔💔💔

بَعضی اَز نَشدنهای زندگیــت رو بزار بِحساب اینکه اگر میشدن خیلی بَد میشد،پس به خُــــدا اِعتماد کُن
چه کردی با قلب فرزندت 💔💔💔من برای خستگیهایت بمیرم 💔💔💔

وای این آهنگو گوش نده لطفا

آدمو داغون می کنه 

هر بار گوش دادم با صدای بلند گریه کردم

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه کردی با قلب فرزندت 💔💔💔من برای خستگیهایت بمیرم 💔💔💔

الهی بگردم خداوند رحمتشون کنه و در قرین رحمت الهی باشن ی صلوات نثار روحش میکنیم الهم صل علی محمد وآلمحمد وعجل فرجهم

عزیزم...

خدا بهت صبر بده 🫂🖤روحش شاد

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

پدرم بوی خاک و گندم داشت‌

دست در دست‌های مردم داشت‌

روی لب‌های خسته‌‌اش یک عمر

تاول زندگی تبسم داشت

شطی از آفتاب در چشمش

تا دم واپسین تلاطم داشت‌

با دهان سپیده‌ می‌خندید

او که با سوختن تفاهم داشت‌

یاد باد آن سپیده، آن امید

آفتابی که بوی گندم داشت 

روح پدرت شادعزیزم

💔یک تو,ازردی مراویک جهان شادم نکرد💔
پدرم بوی خاک و گندم داشت‌ دست در دست‌های مردم داشت‌ روی لب‌های خسته‌‌اش یک عمر تاول زندگی تبسم دا ...

ممنون عزیزم

💔💔💔سایه پدر عزیزت مستدام

عزیزم... خدا بهت صبر بده 🫂🖤روحش شاد

ممنون مهربون💔سایه پدر عزیزت مستدام

الهی بگردم خداوند رحمتشون کنه و در قرین رحمت الهی باشن ی صلوات نثار روحش میکنیم الهم صل علی محمد وآل ...

عزیزمی،💚 سایه پدر عزیزت مستدام

روحشون شاد عزیزم  درکت میکنم خیلی سخته

ممنون عزیزدلم، خدا عزیزات رو برات نگه داره

وای این آهنگو گوش نده لطفا آدمو داغون می کنه  هر بار گوش دادم با صدای بلند گریه کردم

از ساعت 7 تا حالا، هزارباررررررر گوش دادم💔💔💔💔عزیزمممم

ممنون مهربون💔سایه پدر عزیزت مستدام

براش خیرات کن

قران و زیارت عاشورا بخون؛هم دلت اروم‌میگیره هم ثواب داره

به مادرت سر بزن

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

براش خیرات کن قران و زیارت عاشورا بخون؛هم دلت اروم‌میگیره هم ثواب داره به مادرت سر بزن

منوو عزیزم، حتما، لطف داری، اره هوای مامانم رو دارم، فردا هم نمیرم سره کار میرم پیش مامانم، بریم چندجا دنبال خونه براش