سلام میشه برای حال دلم دعا کنید. امروز عادت ماهانه شدم و عجیب دلم هوایی شده😭😭مثل ابر بهار دارم گریه میکنم😭😭😭دلم گرفته، دلم بابامو میخاد💔💔دلم شونه هاشو میخاد، کاش بود کاش بود و مامانم تنها نبود، کاش بود و مامانم مستاجر نبود، کاش بود، کاش پیریش رو میدیم، کاش عصا به دست میدیدیمش، من بابام خیلی مظلوم بود خیلی، دستش شکسته بود و درد به جون میخرید اما نمیرفت گچ بگیره، یادمه همسرم بزور بردش بیمارستلن و دستش گچ گرفت، در حق هیچکس ظلم نکرد، واسه مراسماش فقط خدا میدونه که چقدررر ادم جمع شده بود، چقدر همه داغ بودن، مادر شوهرم با 85 سال سن میگفتن تو این سالهای عمرش خیلی کم مراسم دیده اینجور که ادم بیاد و مسجد هعی پر بشه و جا سوزن انداز نباشه، فقط رو دستا میرفت، یه روزی که عید بزرگی هم بود صبح رفت و دیگه نیومد، ایست قلبی کرد تو خیابون، چقدر داغم
😭😭😭💔💔چقدر دلش میخاسته زن و بچهاش بالا سرش باشن، اون اقا که بالا سرش بود میگفت خیلی اسم همسر و بچهاش رو صدا میزد، امبولانس هم برای احیا دیر رسید خیلی دیر رسید
💔💔💔به من نگفتن فقط تلکی گفتن بیا بیمارستان تصادف کرده تو بخش، هیچکس راهم نداد بیمارستان، نذاشتن برم بالا سرش و یه دل سیر ببینمش
💔💔💔😭من خیلی داغم هنوزم بعده سالها تو خونه مثل ابره بهار گریه میکنم با عکسش با خاطراتش، فقط برا مظلومیتش مردم و هزار بار زنده شدم
💔💔😭میشه با دلاتون برای شادی روحش صلوات بفرستید