cheshmmeshki مدیر عضویت: 1402/02/09 تعداد پست: 237 عنوان پرسینگ | مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 40 پست دخترا پرسینگ زدید؟!کجاهاتونو؟!پشیمون نشدید؟! 1402/02/12 | 19:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
cheshmmeshki مدیر استارتر عضویت: 1402/02/09 تعداد پست: 237 هنوز مونده تا شوهر کردنم تا اون موقع حسش میپره دیگه خب😂😂 🤣🤣🤣🤣جاهای ممنوعه ک میزنن درک نمیکنمگوش و بینی زبون لب ابرو ک قشنگه من وسط گردن هم دوس دارم پایین گلو میدونی کجارو میگم؟!
gomnam_479 عضویت: 1401/03/13 تعداد پست: 8257 گوش باز اوکیه/ اما پره ی پایین بینی به نظرم خیلی بده. جلوه ی خوبی نداره آخه. اصلا هم قشنگ نمیشه نههه من اشتباهی گرفتم پره بینی رو اصلا نمیزنم چون در بیارم جاش میمونه ببین میخوام اون قسمت وسط بینی بزنم خیلی خفنه
cheshmmeshki مدیر استارتر عضویت: 1402/02/09 تعداد پست: 237 من هیچ کاری رو بدنم انجام ندادم ولی از یه چیزایی خوشم میاد پول و موقعیت شم ندارم . حالا هزینه ش چقدر ... پرسینگ خیلی نمیشه من ۴تا پرسینگ زدم با نگیناش شد ۴۳۰یا۴۷۰حالا یه پرسینگ ابرو بزنی فکنم ۱۰۰یا۱۲۰بشه
gomnam_479 عضویت: 1401/03/13 تعداد پست: 8257 🤣🤣🤣🤣 جاهای ممنوعه ک میزنن درک نمیکنم گوش و بینی زبون لب ابرو ک قشنگه من وسط گردن هم دوس ... واهییی آره منم دوس دارم رفیقم زده بود خیلی بهش میومد
تو_گل_بندری_؟؟؟ عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 8411 فشارم افتادبم اب قنددادن 😂😂😂😂والا از درد مردیم ب آب قند نرسید کاربر قبلی مارمولک جلو کنتورم🦎پیتزا با سس تند میقولی سیسی؟دلت نخاد 🍕🥤
منظومه_چشمام عضویت: 1400/09/09 تعداد پست: 25766 شانس گندم گوشت اضافه اورده باید برم دکتر بعدم غلط بکنم دوباره بزنم😂 والا من نمیدونم چ شکلی باید مراقبت کرد ک این بلایا رخ نده خیلی ضد حاله •دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/ •اگع الماس نباشع برا من نیست:/ •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/ ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
زنگ_آخر_پشت_مدرسه عضویت: 1397/10/16 تعداد پست: 2447 والا من نمیدونم چ شکلی باید مراقبت کرد ک این بلایا رخ نده خیلی ضد حاله من فک میکنم به بدن بستگی دارهوگرنه من خیلی مراقب بودم اگر فقیر بدنیا آمدی مقصر نیستی اما اگر فقیر به دنیا آوردی مقصری!!
منظومه_چشمام عضویت: 1400/09/09 تعداد پست: 25766 من فک میکنم به بدن بستگی داره وگرنه من خیلی مراقب بودم موافقم من ی گوشم کلا انگاری خوب سوراخ نشده بود از اول مشکل داشت بش رسیدم خوب خوب شد گوشواره طلا انداختم بعد ی مدت گذشت دوباره روز از نو •دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/ •اگع الماس نباشع برا من نیست:/ •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/ ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
زنگ_آخر_پشت_مدرسه عضویت: 1397/10/16 تعداد پست: 2447 موافقم من ی گوشم کلا انگاری خوب سوراخ نشده بود از اول مشکل داشت بش رسیدم خوب خوب شد گو ... 🤧🤧چقدر ادم ناراحت میشه اگر فقیر بدنیا آمدی مقصر نیستی اما اگر فقیر به دنیا آوردی مقصری!!
sunyi عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 459 والا من نمیدونم چ شکلی باید مراقبت کرد ک این بلایا رخ نده خیلی ضد حاله سریع طلا بندازبعدازحمام باسشوار خشک کن موضع روتتراسیکین بزنروش نخاب
منظومه_چشمام عضویت: 1400/09/09 تعداد پست: 25766 سریع طلا بنداز بعدازحمام باسشوار خشک کن موضع رو تتراسیکین بزن روش نخاب مرسی 🤍 •دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/ •اگع الماس نباشع برا من نیست:/ •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/ ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○