2821
2789
هنوز مونده تا شوهر کردنم تا اون موقع حسش میپره دیگه خب😂😂

🤣🤣🤣🤣

جاهای ممنوعه ک میزنن درک نمیکنم

گوش و بینی زبون لب ابرو ک قشنگه 

من وسط گردن هم دوس دارم پایین گلو میدونی کجارو میگم؟!

گوش باز اوکیه/ اما پره ی پایین بینی به نظرم خیلی بده. جلوه ی خوبی نداره آخه. اصلا هم قشنگ نمیشه

نههه من اشتباهی گرفتم پره بینی رو اصلا نمیزنم چون در بیارم جاش میمونه ببین می‌خوام اون قسمت وسط بینی بزنم خیلی خفنه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من هیچ کاری رو بدنم انجام ندادم ولی از یه چیزایی خوشم میاد پول و موقعیت شم ندارم . حالا هزینه ش چقدر ...

پرسینگ خیلی نمیشه 

من ۴تا پرسینگ زدم با نگیناش شد ۴۳۰یا۴۷۰

حالا یه پرسینگ ابرو بزنی فکنم ۱۰۰یا۱۲۰بشه

شانس گندم گوشت اضافه اورده باید برم دکتر بعدم غلط بکنم دوباره بزنم😂

والا من نمیدونم چ شکلی باید مراقبت کرد ک این بلایا رخ نده 

خیلی ضد حاله

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
والا من نمیدونم چ شکلی باید مراقبت کرد ک این بلایا رخ نده  خیلی ضد حاله

من فک میکنم به بدن بستگی داره

وگرنه من خیلی مراقب بودم

اگر فقیر بدنیا آمدی مقصر نیستی اما اگر فقیر به دنیا آوردی مقصری!!
من فک میکنم به بدن بستگی داره وگرنه من خیلی مراقب بودم

موافقم 

من ی گوشم کلا انگاری خوب سوراخ نشده بود از اول مشکل داشت بش رسیدم خوب خوب شد 

گوشواره طلا انداختم بعد ی مدت گذشت دوباره روز از نو 

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
سریع طلا بنداز بعدازحمام باسشوار خشک کن موضع رو تتراسیکین بزن روش نخاب

مرسی 🤍

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز