2777
2789
عنوان

درونگرامممم

646 بازدید | 106 پست

خیلی بده وقتی همسنام میگن میخندن من ی گوشه افتادم رفتم مهمونی همه پیش هم میگفتن میخندیدن ی گوشه فقط این ور اون ور نگاه میکردم 

اینم بگم بخاطر این موضوع هیچ جایی نمیرم بعد چند سال اولین بارم بود چیکار کنم با این وضعیت 

تو منی یا من توعم؟😢

من دیدم آدمایی که سرشون شلوغه وقت پیدا میکنن.دیدم آدمایی که ارتباطشون بده خوب ارتباط برقرار میکنن.دیدم اونایی که نمیتونن خوب چت کنن خیلی سریع جواب میدن و یه پاراگراف کامل مینویسن.دیدم اونایی برای یه رابطه آمادگی ندارن توی دوبار هم صحبتی آمادگی پیدا میکنن، همه ی اینا رو گفتم که بدونی اگه یکی تو رو بخواد و واقعا دوستت داشته باشه لازم نیست که تو ازش بخوای:) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درونگرا بودن عیب نیست

حالت عادیه یه آدمه

پس باهاش مبارزه نکن

بپذیرش

با هرکس که دوست داشتی معاشرت کن

ولی اگه اعتمادبه نفست کمه و دوست داری بیشتر اجتماعی باشی، کتاب صوتی شفای زندگی از گوگل بگیر و‌گوش بده 🌹

ببین درونگراها با این حسشون حال میکنن خودشون دوس دارن نرن تو جمع حوصله شلوغی ندارن تواگه ناراحتی درون گرا نیستی رو اعتماد به نفست کار کن سعی کن فیلم ببینی کتاب بخون یا هر چیزی که بهش علاقه داری بتونی تو جمعا حرفی برای گفتن داشته باشی 

***لدفن تاپیک خنده دار دیدین منم تگ کنین ***
ولی من هنوزم  از نظرم درونگراها خیلی جالبن/:

جالب نیست ولی شاید باور نکنی چن سالیه جایی نمیرم همیشه پیش خودم و درون خودمم 😂ولی وقتی تنهام خیلی بهم خوش میگذره وقتی جایی میرم اینطوری میشم 

من کلا میلی ب آدما ندارم 

و ترجیحا میدم شنوده باشم 

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○