2777
2789
عنوان

درونگرامممم

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 106 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم این درون گرایی نیست 

کسی که درون گرا هستش واقعا از تنهایی و سکوتش لذت میبره و با دایره محدود دوستاش هم خیلی اوکیه 

در اصل شاید بشه گفت درونگرایی یا برونگراییی وجود نداره ما با توجه به محیطی که توش قرار میگیرم رفتار میکنیم پس بهتره به خودمون برچسب نزنیم !

از یه جایی به بعد دیگه حوصله صبور بودن هم نداری!باید با خودم رو راست باشم،دیگه حوصله این ندارم که در جواب توهین و تهمت دیگران، بگم عزیزم اشتباه میکنی بیا برات توضیح میدم!یا متعصب نباشم !از این به بعد نه صبورم ،نه با ارامش و دوستانه رفتار میکنم!حق ندارید از حرف های من به سبک خودتون برداشت کنید،منظور من کاملا مشخصع !
ببین درونگراها با این حسشون حال میکنن خودشون دوس دارن نرن تو جمع حوصله شلوغی ندارن تواگه ناراحتی درو ...

ولی همه درونگرا ها همیشه یه جمع پایه میخان که درکشون کنه ولی به ندرت پیداش میکنن

ENFP ها کلا به ما لطف دارن 🙃ولی واقعا زندگی درونگرا ها معمولا فقط تو فیلما جذابه تو واقعیت کسی نمیخ ...

قربونت🤍🌱

هوم درستع ولی، من کلا هروقت میبینم یکی درونگراست دوست دارم باهاش اشنا شم بدونم به چیا فکر میکنع چون به نظرم متفاوت ترن:)

انسانی‌ فراتر‌ از درک‌ عمومی 

قربونت🤍🌱 هوم درستع ولی، من کلا هروقت میبینم یکی درونگراست دوست دارم باهاش اشنا شم بدونم به چیا ...

وای حق 

انگار ی دنیای ناشناخته آن 

و منی ک افکارمو در صدم ثانیه میریزم تو داریه🤣🤣

کافیه ۳ دقیقه پیشم بشینی ب شناخت صد درصدی میرسی🤣

آیتکم "army" گر بشکند من زاده شود دیگری....
ببین درونگراها با این حسشون حال میکنن خودشون دوس دارن نرن تو جمع حوصله شلوغی ندارن تواگه ناراحتی درو ...

ناراحت نیستم منم مثل چیزایی ک گفتی هستم 

مهمونی رو هم به اجبار رفتم وگرنه من خیلی وقته جایی نمیرم البته با خودم خیلی اوکیم ینی بهم بیشتر خوش میگذره تا برم تو جمع

خوشت نمیاد ازشون وگرنه منم درونگرام‌با اونایگه راحتم مغزشونو میخورم

از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی...      🫂💜         إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ
جالب نیست ولی شاید باور نکنی چن سالیه جایی نمیرم همیشه پیش خودم و درون خودمم 😂ولی وقتی تنهام خیلی ب ...

سخت نگیر بع خودت، مهم اینع خودت شاد باشی

وای حق  انگار ی دنیای ناشناخته آن  و منی ک افکارمو در صدم ثانیه میریزم تو داریه🤣🤣 کاف ...

به مولا چیز خاصی نداریم 😅شاید بیشتر از بقیه فکر کنیم و یه سری فعالیت ها و سرگرمی ها رو تنهایی و خیلی جدی انجام بدیم مثل کتاب خواندن ...

وای حق  انگار ی دنیای ناشناخته آن  و منی ک افکارمو در صدم ثانیه میریزم تو داریه🤣🤣 کاف ...

حق میگی سید😂💔

کافیه دو دقیقه پیش یکی بشینیم یارو از خاندانمونم باخبر میشع 😐

من این قسمت برونگرا بودنو دوس ندارم*

به مولا چیز خاصی نداریم 😅شاید بیشتر از بقیه فکر کنیم و یه سری فعالیت ها و سرگرمی ها رو تنهایی و خیل ...

خداییی...

حس میکنم در عالم غیب سیر میکنید 

مث فیلسوفا میمونید😅

آیتکم "army" گر بشکند من زاده شود دیگری....