2777
2789
عنوان

دوقطبی چیه

137 بازدید | 15 پست

؟

نشسته پشت دو پلکم هزار اقیانوس،رهاکنید مرا تا وسیع گریه کنم... خدا ، من خدا ندارم🖤جون مامانت لایکم نکن😡. تیکر بارداری نیست😍اقایون درخواست دوستی ندن لطفا قبول نمیکنم:/

بیماری روانی

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیماری روانی

میدونم یعنی طرف چجوریه که میفهمید دو قطبیه

نشسته پشت دو پلکم هزار اقیانوس،رهاکنید مرا تا وسیع گریه کنم... خدا ، من خدا ندارم🖤جون مامانت لایکم نکن😡. تیکر بارداری نیست😍اقایون درخواست دوستی ندن لطفا قبول نمیکنم:/

من دوقطبیم 

بگو تا بهت بگم چی می خوای بدونی ؟ 

برا تشخیصش باید بری روان پزشک به حرفای اینجا زیاد توجه نکن  همه ی کامنتایی که برات نوشتن بی خوده 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
من دوقطبیم  بگو تا بهت بگم چی می خوای بدونی ؟   برا تشخیصش باید بری روان پزشک به حر ...

من قبلا با یکی بودم

یهو تغییر شخصیت میداد

یعنی من و تمام اطرافیانم متوجه شده بودیم که این نرمال نیست یه جای کارش میلنگه.

اما نمیدونستیم چشه .

با چیزایی که شنیدم حدس زدم دوقطبی باشه .

۶ سال باهم بودیم منو بلاتکلیف نگه داشته بود‌.

ببین اخلاقش اینجوری بود که امروز از عشقت میمرد اما به سرعت تغییر مود میداد فرداش میگف نمیخامت برو دوست ندارم .

بعد ۸ ماه قهر میکرد صبر میکرد من پیش قدم شم برای اشتی.

میدونستم داره از دلتنگی له له میزنه

میومد دوباره ادعای عاشقی میکرد 

بعد دوباره فرداش میرف میگف نمیخامت یهو بهانه های الگی میورد .

تغییر مود میداد 

من قبلا با یکی بودم یهو تغییر شخصیت میداد یعنی من و تمام اطرافیانم متوجه شده بودیم که این نرمال نی ...

ببین ادمای دو قطبی مهر طلبن  یعنی هی دویت دارن طرف مقاباچل بهشون محبت کنه قربون صدقشون بره هی قهر کنن طرف بره منت کشی   

بهو میل جنسیش میره بالا در حد المپیک 

یهو میبینی صفررررر میشه 

اگر این ژوری بود شک نکن دو قطبی بود 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
ببین ادمای دو قطبی مهر طلبن  یعنی هی دویت دارن طرف مقاباچل بهشون محبت کنه قربون صدقشون بره هی ق ...

من راجب میل جنسیش چیزی نمیدونم .

اما اخلاقش یه جوری بود که فقط میخواست من خودمو براش خورد کنم منتشو بکشم نازشو بکشم انگار که اون دختره من پسر