2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فیلمش اینستا هس...در یک کشور غربی.پخش مداحی..طنین یاحسین...پرچم کشورم...پرچم یاحسین
راز خلقت همه پنهان شده در عینِ علی ست. کهکشانها نخی از وصلهِ نعلینِ علی ست
قهرمان بوکس از ایران که تو آمریکا_برخی سایتهانوشتن اوکراین_ قهرمان شده و با دلخواه قهرمان یه آهنگ پخش میکنن و اون مداحی مدافعان حرم رو درخواست میده.....خخخ بازنده هم که شورت آمریکا پوشیده
مدتهاست که مطلبی در این باره توی سایت گمانه گذاشتن.به نظر من خوبه به سایت گمانه مراجعه کنی این سایت به هیچ کجا وابستگی نداره و مدتهای طولانی هست که شایعات رو رد می کنه با مدرک.(حتی بعضی شایعات که دولت قبلی پخش می کرد بین مردم رو خیلی قشنگ نشون میداد که شایعه هستن)من که به گمانه خیلی اعتماد پیدا کردم.توی تلگ رام هم کانال رسمی خودشون Gomaneh@ هست.
علیرضا,انگور یاقوتی مامان(غوره سابق) 25شهریور ماه 92 همزمان با تولد امام رضا به زندگی یکنواخت من پا گذاشت و با دست و پاهای کوچکش تحرک و عشق دوباره به زندگی من آورد.

سیامک خرمی رئیس سبک کیک جتسو ایران است و نام اصلی ایشان دکتر محسن باغبان خرمی اصل است.کیک جیتسو یک هنر رزمی ترکیبی از کیک بوکسینگ و موی تای وجوجیتسو وکشتی وجودو می باشد