2777
2789
عنوان

مامانایه باتجربه لطفا

196 بازدید | 24 پست

دخترا طبیعیه من اصلا هیچ علایمی از بارداری ندارم فقط بلند که میشم سرگیجه دارم؟

حالت تهوعمم فقط یه هفته بود هفته شش.

که هفته هفتم رفتم قلبش تشکیل شده بود و تا الان هیچی فقط یکی دوبار بالا اوردم🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره بابا تو بنده ی برگزیده ی خدایی😂😂

نتـࢪسـون عاشقـاࢪو از این ڪولاڪ تـاࢪاج🖋به خاڪ افتـادن از عشـق ، پَࢪ و بالِ به معࢪاج 🖋  نه تیࢪ و دشــنھ ، نه داࢪ و زندون🖊 ستــاࢪه ها ࢪو از شـب نتـــࢪسون♥    ʕ´•ᴥ•`ʔ 

ان شاءلله به حق علی اصغر ی فرزند صالح و سالم به دنیا بیارید و عاقب بخیر شه عزیزم من تجربه ندارم و مجردم امیدوازم دوستان بتونن کمک کنن ان شاءلله

میشه برای حل مشکلی که برامون پیش امده صلوات بفرستید یا صاحب الزمان رو صداکنید واقعا نمیدونم یا ایت الکرسی بخونید این مشکل به راحتی حل شه ، اشوب ها بخوابه😭😔 عزیز دلم دعا کنید دو طرف اروم بشن ازتون تمنا میکنم 😭😭😭😔دعا کنید ختم به خیر شه💚😭

استارتر واقعا عذر میخوام توی تاپیکت درخواست دعا کردم 💚😔

ازتون خواهش میکنم با نفس های حقتون دعا کنید

لطفا بزرگی در حقم میکنید برام دعا کنید و صلوات بفرستید💚 برای عاقبت بخیرم و باز شدن گره های زندگیم 💚

بروخداروشکر کن عزیزم صددرصد طبیعی همه ک مث هم نیستن.حتما باید هرروز بالا آورد ک طبیعی باشه😂😂😂😂

کاش قبل از حرف زدن کلمات را ذره ذره میجویدیم،قورت میدادیمو هضم میکردیم،نه اینکه همه رو بلعیده …و آخر به روی طرف بالا بیاریم . . .

اره عزیزم طبیعیه من تا چهار ماهگی حالت تهوع نداشتم چهار ماهگی درحد یک هفته فقط صبحا حالت تهوع گرفتم و تموم شد 

خداروشکر کن که علائم نداری و بارداری آسونی داری بعضیا از بس ویار و حالت تهوع دارن بیچاره ها انگار رو به موتن خدا براشون آسون کنه بعضیا حتی بعد از زایمان هم هنوز حالت تهوع دارن 

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

بروخداروشکر کن عزیزم صددرصد طبیعی همه ک مث هم نیستن.حتما باید هرروز بالا آورد ک طبیعی باشه😂😂😂😂

جاریمم حاملس هرچی میخوره هی بالا میاره من نه😐انگار که نه انگار 

ان شاءلله به حق علی اصغر ی فرزند صالح و سالم به دنیا بیارید و عاقب بخیر شه عزیزم من تجربه ندار ...

عزیزم دعات کردم .قلبا ناراحت شدم مشکلت چیه 

کاش قبل از حرف زدن کلمات را ذره ذره میجویدیم،قورت میدادیمو هضم میکردیم،نه اینکه همه رو بلعیده …و آخر به روی طرف بالا بیاریم . . .