2777
2789
عنوان

پنیر گردویی خریدیم..

2162 بازدید | 21 پست

بخدا قبلا گردوها درشت میومد زیر دندون

الان اصلا تو بگو یه تیکه.. 

فقط حالت ی چیز قهوه ای رنده شده لابلای پنیر میبینم ک اصلا اصلا اصلا طعم گردو نمیده

چنروز پیشم چی توز خریدیم خدا شاهده نصف بیشترش هوا بود

خوب ب دل ملت بدین

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حق 😂😂

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

هعی خواااهر.تن ماهی رو بگووو اینقدر باریکش کردن 

آبان ماه قشنگترین ماه زندگیمه چون هم توی این ماه ازدواج کردم با عشقم ،هم فهمیدم باردارم😍💎۱۲/۸/۱۴۰۱ بی بی چکم مثبت شد وفهمیدم تو دلی دارم خدایا مراقبش باش❤️1/11/1401 فهمیدم تودلیم یه دخترنازه عشق بابا مامانشه❤️😍۲۷ هفته فهمیدم دخترنازم عجله داره برای بدنیا اومدن.کلی امپول زدم که سروقت بیادومیدونم سروقتش میاد😍🧿دوستت دارم مامان   ۲۵/۰۱/۱۴۰۲.دخترعجول ونازمن توی تاریخ تولد خودم ۸ خرداد سال۱۴۰۲(طبیعی) بدنیا اومد😍😍خداهدیه اش رو بهم داد توی تولدم.خوش اومدی دخترنازم😍😍🤍خداروشکر‌که سالمی😍😍

چی الان خوبه همه چی مزع خر گرفته و قیمت بالا خدالنتشون کنه😞

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

اتفاقا منم امروز رفتم پنیر بخرم دیدم ،خوب شد نخریدم

از خوراکیا ک نگو چند وقت دیگ خوراکی می خریم درشو باز می کنیم می بینیم فقط بوی پفک میاد و کلا باده

همه ی نشانه های افسردگی و دارم،ولی نمیدونم چرا خندم می گیره '_' 
هعی خواااهر.تن ماهی رو بگووو اینقدر باریکش کردن 

قبلا میخریدم روش کلی روغن بود طوری که برنج دم میذاشتم دیگه روی برنج روغن نمیریختم الان همون یه ذره ماهی توشم خشکش برده