2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان نیاز یکی دیگست ‌💔

:)))))))) داشت میرفت بهم گفت بعد تو دگ اصلا نمیخوام وارد رابطه شم ولی حس میکنم یادش می‌ره حرفشو

زندگی همیشه همینقدر سخت بوده بیخیال:)      غربت کسی نباش که تورا وطن دیده❤درد از نهاد آدمیت است☺
😐💔😂شت یعنی چون میخواست ازدواج کنه کات کردین؟

نه 

خونواده هامون مخالف شدید ازدواجمون بودن 

۴ سال خودمونو کشتیم ولی راضی نشدن 

دیگه تموم کردیم 

من بعد ۶ ماه سنتی ازدواج کردم اونم یه سال بعد 🙂

تو نیاز من بودی :|🖤✨
نه  خونواده هامون مخالف شدید ازدواجمون بودن  ۴ سال خودمونو کشتیم ولی راضی نشدن  دی ...

وایییی عزیزم توام ازدواج کردی/: ناراحت شدم 

کاش خانواده ها بذارن جوونا تاتهه اون راهو برن حداقل خودشون سرشون ب سنگ بخوره بهتره 

ما ۳۱ فروردین کات کردیم 🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲 

زندگی همیشه همینقدر سخت بوده بیخیال:)      غربت کسی نباش که تورا وطن دیده❤درد از نهاد آدمیت است☺
وایییی عزیزم توام ازدواج کردی/: ناراحت شدم  کاش خانواده ها بذارن جوونا تاتهه اون راهو برن حداق ...

دقیقا 

اگه اشتباه ترین آدم دنیا هم بود باید میزاشتن 💔 اگه خودم پشیمون میشدم بهتر از این بود که تا عمر دارم حسرتش به دلم بمونه

دقیقا  اگه اشتباه ترین آدم دنیا هم بود باید میزاشتن 💔 اگه خودم پشیمون میشدم بهتر از این بود ک ...

اره حداقلش دلت نمیسوخت میگفتی خودم کردم چوبشم میخورم :) چرا مخالف بودن؟ از لحاظ فرهنگی یا؟

اره حداقلش دلت نمیسوخت میگفتی خودم کردم چوبشم میخورم :) چرا مخالف بودن؟ از لحاظ فرهنگی یا؟

خونواده پسره راضی بودنا ولی بعد چند بار که خونوادم ج رد دادن اونام مخالف شدن 

نه ماشین داشت نه خونه 

ولی الان هردوشو داره 😐💔

خونواده پسره راضی بودنا ولی بعد چند بار که خونوادم ج رد دادن اونام مخالف شدن  نه ماشین داشت نه ...

:) وای 

ناراحت نباش ایشالله با شوهرت خوشبخت شین