2777
2789
حالا ببین چرا حساس شده همسرت  به نظرم یه کم صبر کنید شاید حساسیتش کم شد بی خیال شد

۱۰ ساله ک دارم صبر میکنم دیگه چقدر صبرآخه...پیرشدم دیگه...دیگه وقتی ۶۰ سالم بشه ک اهمیتی نداره این موضوع برام....الان برام مهمه😔

خاله ها برای سلامتی تو دلی ام یک صلوات میفرستین😍🙏
عزیزممم  حتما خیلی دوسش داری اینجوری گریه میکنی آره🥲

اره،اونم دوستم داره

ولی مغرور

البته پریشب زنگ زد ولی میخوام بگه که پشیمونه از این قهر🥺🥺🥺

برای حاجت رواییم صلوات میفرستی😥🥺ان شاءلله عاقبت بخیر شی و گره ای تو زندگیت نیفته🙏🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا مردها یه خصلتی دارن یه چیزی رو پافشاری کنی برعکسش عمل میکنن؛ یه مدت بی خیال باشه اونم کوتاه می ...

ببین تاحالا هییییچ وقت مستقیم باهاش حرف نزدم دراین مورد که نمیخوام چادربپوشم و اینا....ولی خب اون منو مثل کف دستش میشناسه...گاهی مثلا میگه بریم فلان جا میگم نه نمیام فلان دوستم اونجاست معذب میشم پیشش...میگه چرا چون چادر سرته؟

خودش کاملا از حسم باخبره بااینکه من هیچ وقت به زبون نیاوردم تابحال

زیادن اما 

زینبم زنگ بزنه بهم و ببینم حالش مثل قبل خوب شده و میتونه برای بچه هاش مادری کنه😭💔

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
به نظرم اگه دوسش داری وبرات مهمه به حساسیتاش احترام بذار  می فهمم سخته برات ولی یه کم کوتاه بی ...

آره ۱۰ ساله همین کارو میکنم...دلم نمیخواد زندگیم بخاطر پوشیدن یا نپوشیدن چادر بهم بخوره....و مجبورا میپوشم اما از درون داغونم و دائم خودخوری میکنم....امیدم فقط بخداست ک خودش راهی رو برام بازکنه شمام لطفا برام دعا کنید عزیزم

مهل نده و برو بنظرم یکی دوبار گوش ندی شاید نگن دیگه

نه بدتر میشه...جنگ‌و دعوا و قهر واینا درست میکنه...ک واقعا اعصابش رو ندارم و دیگه نمیکشم

نه بدتر میشه...جنگ‌و دعوا و قهر واینا درست میکنه...ک واقعا اعصابش رو ندارم و دیگه نمیکشم

ببین همسر منم سر اینکه دوازده سال پیش قبول کردم سر کار نرم دیونه ام کرده میگه خودت قبول کردی الان داری میزنی زیرش 

هرچی هم باهاش صحبت کنم فایده نداره حرف خودشو میزنه 

منم کوتاه اومدم فعلا ببینم چی میشه 

آزمون استخدامی دادم ولی می دونم اگه قبول بشمم نمیذاره برم 

ولی خوبی های زیادی داره که بی خیال کار بشم 

به خاطر زندگیت 

چاره چیه؟ 

دعوا بشه نه تنها به خواسته ات نمیرسی چیزای دیگه رم از دست میدی 

ببین همسر منم سر اینکه دوازده سال پیش قبول کردم سر کار نرم دیونه ام کرده میگه خودت قبول کردی الان دا ...

آره دقیقا مجبورم ک کوتاه بیام چاره ای ندارم

حالا ما موقعه خواستگاری هم خودش هم چندین بار پدرش سفت و محکم گفتن ما نه با ادامه تحصیل مشکل داریم نه سرکار رفتن....تاهرجا دوست داره درس بخونه و سرکار بره

ولی بعد اینکه لیسانسم رو گرفتم دیگه نه گذاشت ادامه بدم نه سرکاربرم خیلییی راحت زد زیر همه حرفاش.....اما بازم من کوتاه اومدم

یه جاهایی دیگه آدم از کوتاه اومدن زیاد هم خسته میشه و میبره...

آره دقیقا مجبورم ک کوتاه بیام چاره ای ندارم حالا ما موقعه خواستگاری هم خودش هم چندین بار پدرش سفت و ...

به نظرم میخوایی تحمل کنی وخیلی اذیت نشی با آدمای مذهبی یه کم بیشتر رفت وآمد کنید 

با رنجت کنار بیا قبولش کن 

هممون یه رنج تو زندکی مون داریم که نه حل میشه نه از بین میره 

فقط باید باهاش کنار بیاییم 

قبول نمیکنه اذیتم...یجورایی انگار لج کرده نمیدونم نمیفهممش واقعا...مثلا میریم آبشار و کوه و جنگل و پ ...

حرفات کاملا درسته. اطرافم دیدم همچین مردایی رو. و هیچ وقتم درکشون نکردم...

از ته قلب واست دعا میکنم به حق امام حسین به آرامش برسی و به خواسته ت برسی...

مثبت فکر کن انشالله درست میشه گلم 🌷

👼 خدایا شکرت که بعد از 3 سال منم طعم مادر شدن رو حس کردم. و یک فندق کوچولو توی دلم گذاشتی ❤ 😍خدایا تو رو به بزرگیت قسم میدم هیچکسی حسرت بچه دار شدن به دلش نمونه.. 🙇 من با معجزه ی امام زمان (عج) این تو دلی رو دارم. خدایا نی نیمو به خودت میسپارم، خودت مراقبش باش ❤... بلاخره منم تونستم امضام رو عوض کنم: (عزیزانم لطفا برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین 🌹    از خدای بزرگ میخوام هرکسی که مثل من منتظره دلش شاد بشه... الهی آمین 😙❤) این قبلا امضام بود و الان هزاران بار خداروشکر میکنم که در تاریخ 10/ 01/ 1402 بی بی چکم مثبت شد. و در تاریخ 1402/01/22 صدای قشنگ قلبشو شنیدیم 😍👼 و در تاریخ 1402/02/25 گفتن که احتمالا یه گل پسری عشق مامان... 😇 اما در تاریخ ۱۴۰۲/۰۶/۱۹ اعلام کردن که گل دختر مامانی... 😍😍😍 من موندم و یک سیسمونی پسرونه 😄قدمت روی چشممون دختر زیبای من...♥️ خدایا این حال خوبو نصیب هرکی که منتظره بکن. اگر امضامو خوندین اینار لطفا واسه سلامتی تو دلیم، صلوات بفرستین مهربونا 🌷🌷 انشالله هرچی از خدا میخواین به بهترین شکل نصیبتون بشه 🙇