2777
2789
عید که دو روز رفتم یه روز 250دادن یه روز 300..  یه کیک هم همین 300درمیاد، بیشترکیک توانم نمیرسه ...

شماره کارت بفرست برای من. من اون یه نفر که دوست داشتی تماس بگیره بشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای کاش اینارو مثل همین الان که از ته دلت نوشتی، به شوهرت بگی... بلاخره اونم درکت میکنه. شاید از خواس ...

قبول نمیکنه اذیتم...یجورایی انگار لج کرده نمیدونم نمیفهممش واقعا...مثلا میریم آبشار و کوه و جنگل و پارک و اینا من چادر سرم نمیکنم هیچی هم نمیگه بااینکه اونجام پر مرد هس....بعد مثلا تا پایین ساختمون بخوام برم چادرسرم نباشه میگه پس چادرت...نمیدونگ واقعا مردای پارک با مردای تو پاساژ چه فرقی دارن مثلا

دعا کن فقط برام این مسئله مثل خوره افتاده تو وجودم

خاله ها برای سلامتی تو دلی ام یک صلوات میفرستین😍🙏

قربون وجود آدمایی مثل شما که معجزه هستن😔

میشه دعاکنین حال همسرم خوب بشه وبتونه کارکنه😔خسته شدم ازکارکردن، کمرم زیربار فشار زندگی بریده شده😔یا قاضی الحاجات😭خدایا توهم بیننده ای هم شنونده ای😭
کم کم بذارش کنار؛ منم اطرافم همه چادری ان خودمم بودم و خانواده ی شوهرم اینام هستن... من اول مثلا ت ...

منم تو اینجور جاها نمیپوشم...کلا از اول نپوشیدم مثلا کنار ساحل و جنگل و ابشار و اینجور جاها...۱۰ ساله اینجاها نپوشیدم ولی مثلا الان بخوام برم پایین ساختمون سوپر حتی مانتوم تو نوک پامم باشه باز میگه پس چادرت....نمیدونم مثلا مردهای پارک با مردهای پاساژ چه فرقی دارن؟...

خاله ها برای سلامتی تو دلی ام یک صلوات میفرستین😍🙏
حالا ببین چرا حساس شده همسرت  به نظرم یه کم صبر کنید شاید حساسیتش کم شد بی خیال شد

دقیقا مردها یه خصلتی دارن یه چیزی رو پافشاری کنی برعکسش عمل میکنن؛ یه مدت بی خیال باشه اونم کوتاه میاد

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
قبول نمیکنه اذیتم...یجورایی انگار لج کرده نمیدونم نمیفهممش واقعا...مثلا میریم آبشار و کوه و جنگل و پ ...

به نظرم اگه دوسش داری وبرات مهمه به حساسیتاش احترام بذار 

می فهمم سخته برات ولی یه کم کوتاه بیا خدا می بینه 

یه چیزی شنیدم ولی خوب یادم نیست 

فک کنم این بود که خدا دوس داره زنی رو  که غیرت مردش رو تحمل میکنه 

بهتون درخواست دادم نمیدونم اومدیانه 

میشه دعاکنین حال همسرم خوب بشه وبتونه کارکنه😔خسته شدم ازکارکردن، کمرم زیربار فشار زندگی بریده شده😔یا قاضی الحاجات😭خدایا توهم بیننده ای هم شنونده ای😭
منم تو اینجور جاها نمیپوشم...کلا از اول نپوشیدم مثلا کنار ساحل و جنگل و ابشار و اینجور جاها...۱۰ سال ...

مهل نده و برو بنظرم یکی دوبار گوش ندی شاید نگن دیگه

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
برو دکتر شاید کیستی تنبلی ای داری زیر نظر پزشک باش حتما

رفتم قبل بارداری سونوم خوب بوده هیچی ندارم 

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

ان شاءالله مامان میشی 💙🌸🌱

مرسی مهربون

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

منم😭😭😭😭😭😭

شما هم درد پریود دارین؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40