2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آدما بعد ۱۰ سال ممکنه خیلی از عقاید و نظراتشون تغییرکنه...ضمن اینکه شوهرمم اون زمان خیلی قول ه ...

کم کم بذارش کنار؛ منم اطرافم همه چادری ان

خودمم بودم و خانواده ی شوهرم اینام هستن...

من اول مثلا تفریح که میرفتیم جایی نشسته بودیم چادرمو در میاوردم میگفتن بپوش میگفتم الان که کسی نیس نشستیم...

بعد دیگه کم کم مثلا میرفتم یه دور بزنم بیام میگفتم مانتوم بلنده و حجاب دارم...

الان دیگه اصلا نمیپوشم ولی حجابم خوبه و کامله

یه دفعه نمیشه نپوشی... زمان میبره ولی کم کم بذارش کنار

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
عزیزم اگه مواد اولیش رو داری خودت درست کن .سالمتر هم هست.

نبلدم به خدا موادش هم ندارم 

میشه دعاکنین حال همسرم خوب بشه وبتونه کارکنه😔خسته شدم ازکارکردن، کمرم زیربار فشار زندگی بریده شده😔یا قاضی الحاجات😭خدایا توهم بیننده ای هم شنونده ای😭
ببخشید شخصیه  دوست داشتین جواب بدین  کلا حجاب دوس ندارین یا چادرو  یعنی راضی نمیشه ...

نه عزیزم من حتی چادر رو هم دوست دارم ولی نمیتونم باهاش کنار بیام......حاضرم عبا بپوشم تا نوک پا با شال محجبه...ولی کوتاه نمیاد ک نمیاد...

من خودمم به حجاب معتقدم مانتوی بلند و شال خوب و....ولی چادر رو نمیتونم باهاش کنار بیام

خاله ها برای سلامتی تو دلی ام یک صلوات میفرستین😍🙏
ان شاءالله با دیدن جواب آزمایش ذوق کنی گریه کنی همه چی خوب باشه  صحیح وسالم

آخ خدا الهی از دهنت بشنوه عزیزدلم ان شالله تو و خانوادت هم یک عمرررررررر سالم و خوشحال زندگی کنین و عاقبت بخیر بشین🤲❤

اللّهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.
گرون تر در میاد آبجی 

نه فکر نکنم سه تا تخم مرغ

یک لیوان ماست

یک لیوان شکر.

حدود دو لیوان آرد

نصف لیوان روغن

البته طرز پختش از گوگل یا اینستا بگیر.

بیرون کم کمش سیصد باید بدی.

نه عزیزم من حتی چادر رو هم دوست دارم ولی نمیتونم باهاش کنار بیام......حاضرم عبا بپوشم تا نوک پا با ش ...

حالا ببین چرا حساس شده همسرت 

به نظرم یه کم صبر کنید شاید حساسیتش کم شد بی خیال شد