2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای خداااا برا تو که سخت نیست 

چی میشه امروز همه اونایی که دوست دارن مامان بشن آزمایششون مثبت بشه 

ذوق کنن🥲

همه آزمون استخدامی قبول بشن 

همه خونه خوب بخرن 

همه ی شوهرای بی تربیت اهل وعاقل بشن 

همه از خوشحالی جیغ بزنن 

صدای خنده از همه خونه ها بیاد 

آها یادم رفت پول 

پوللل زیاااااد به همه بده خوش باشن 

آرزو بر جوانان عیب نیست که هست؟  

تقصیر خودته به حرفش گوش میدی و کوتاه میای

دیگه گوش نمیدم الانم داره پیام میده که با چهار تا قربون صدقع خشک خالی خرم کنه و باز اذیت و آزارم کنه زیر بار نرفتم خیلی برام سخت بود ولی خودمو کنترل کردم و وا ندادم 

کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی 
ای خداااا برا تو که سخت نیست  چی میشه امروز همه اونایی که دوست دارن مامان بشن آزمایششون مثبت ب ...

هعی💔💔

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
خب همون اول نباید جوگیر میشدی و قول میدادی عزیزم🥴 جاری منم همینه تو خواستگاری بحث چادر رو زدن و تم ...

آدما بعد ۱۰ سال ممکنه خیلی از عقاید و نظراتشون تغییرکنه...ضمن اینکه شوهرمم اون زمان خیلی قول ها به من داد و هیچکدوم رو حرفش نموند....اما من چون اونموقع گفتم باشه میپوشم میگه دیگه تمااام تا ابد باید بپوشی....خداشاهده ک خیلی تو این سالها تلاش کردم ک دوستش داشته باشم و باعشق بپوشمش ک اذیت نشم اما نشد نمیشه....میدونی وقتی میپوشم حس نمیکنم سرم کردم حس میکنم یه طنابه دور گردنم ک داره خفه ام میکنه کم کم.....هیچکس درکم نمیکنه هیچکس😔

کاملا منزوی و گوشه گیر شدم،به ندرت مگر در مواقع ضروری از خونه بیرون میرم فقط بخاطر این مسئله ک مجبورم سرم کنم

خاله ها برای سلامتی تو دلی ام یک صلوات میفرستین😍🙏

سونو بهم بگه نی نی سالمه سالمه انشالله

و یه دخمل خوشگله 😍

ولی بازم توکل به خدا. هرچی که خودش صلاح بدونه

👼 خدایا شکرت که بعد از 3 سال منم طعم مادر شدن رو حس کردم. و یک فندق کوچولو توی دلم گذاشتی ❤ 😍خدایا تو رو به بزرگیت قسم میدم هیچکسی حسرت بچه دار شدن به دلش نمونه.. 🙇 من با معجزه ی امام زمان (عج) این تو دلی رو دارم. خدایا نی نیمو به خودت میسپارم، خودت مراقبش باش ❤... بلاخره منم تونستم امضام رو عوض کنم: (عزیزانم لطفا برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین 🌹    از خدای بزرگ میخوام هرکسی که مثل من منتظره دلش شاد بشه... الهی آمین 😙❤) این قبلا امضام بود و الان هزاران بار خداروشکر میکنم که در تاریخ 10/ 01/ 1402 بی بی چکم مثبت شد. و در تاریخ 1402/01/22 صدای قشنگ قلبشو شنیدیم 😍👼 و در تاریخ 1402/02/25 گفتن که احتمالا یه گل پسری عشق مامان... 😇 اما در تاریخ ۱۴۰۲/۰۶/۱۹ اعلام کردن که گل دختر مامانی... 😍😍😍 من موندم و یک سیسمونی پسرونه 😄قدمت روی چشممون دختر زیبای من...♥️ خدایا این حال خوبو نصیب هرکی که منتظره بکن. اگر امضامو خوندین اینار لطفا واسه سلامتی تو دلیم، صلوات بفرستین مهربونا 🌷🌷 انشالله هرچی از خدا میخواین به بهترین شکل نصیبتون بشه 🙇 
برای خرید کیک ؟!

بله.. خودم نظافت خانگیم گفتم دوروز کارکنم، کارنیست اصلا

میشه دعاکنین حال همسرم خوب بشه وبتونه کارکنه😔خسته شدم ازکارکردن، کمرم زیربار فشار زندگی بریده شده😔یا قاضی الحاجات😭خدایا توهم بیننده ای هم شنونده ای😭
خیلی زیااااد....۱۰ ساله برخلاف میلم و فقط به خاطر قولی ک بهش دادم دارم میپوشم ولی هرکاری میکنم باهاش ...

ببخشید شخصیه 

دوست داشتین جواب بدین 

کلا حجاب دوس ندارین یا چادرو 

یعنی راضی نمیشه مانتوی با حجاب بپوشید؟ 

یعنی چه؟؟

براتولد شوهرم دنبال کارم گفتم دستمزد اون روزم بدم یه کیک برای تولدش

میشه دعاکنین حال همسرم خوب بشه وبتونه کارکنه😔خسته شدم ازکارکردن، کمرم زیربار فشار زندگی بریده شده😔یا قاضی الحاجات😭خدایا توهم بیننده ای هم شنونده ای😭
 آدما بعد ۱۰ سال ممکنه خیلی از عقاید و نظراتشون تغییرکنه...ضمن اینکه شوهرمم اون زمان خیلی قول ه ...

ای کاش اینارو مثل همین الان که از ته دلت نوشتی، به شوهرت بگی... بلاخره اونم درکت میکنه. شاید از خواسته ش کوتاه بیاد...

چادری نیستم اما نمیدونم چرا درکت کردم عزیزم

👼 خدایا شکرت که بعد از 3 سال منم طعم مادر شدن رو حس کردم. و یک فندق کوچولو توی دلم گذاشتی ❤ 😍خدایا تو رو به بزرگیت قسم میدم هیچکسی حسرت بچه دار شدن به دلش نمونه.. 🙇 من با معجزه ی امام زمان (عج) این تو دلی رو دارم. خدایا نی نیمو به خودت میسپارم، خودت مراقبش باش ❤... بلاخره منم تونستم امضام رو عوض کنم: (عزیزانم لطفا برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین 🌹    از خدای بزرگ میخوام هرکسی که مثل من منتظره دلش شاد بشه... الهی آمین 😙❤) این قبلا امضام بود و الان هزاران بار خداروشکر میکنم که در تاریخ 10/ 01/ 1402 بی بی چکم مثبت شد. و در تاریخ 1402/01/22 صدای قشنگ قلبشو شنیدیم 😍👼 و در تاریخ 1402/02/25 گفتن که احتمالا یه گل پسری عشق مامان... 😇 اما در تاریخ ۱۴۰۲/۰۶/۱۹ اعلام کردن که گل دختر مامانی... 😍😍😍 من موندم و یک سیسمونی پسرونه 😄قدمت روی چشممون دختر زیبای من...♥️ خدایا این حال خوبو نصیب هرکی که منتظره بکن. اگر امضامو خوندین اینار لطفا واسه سلامتی تو دلیم، صلوات بفرستین مهربونا 🌷🌷 انشالله هرچی از خدا میخواین به بهترین شکل نصیبتون بشه 🙇