2777
2789
عنوان

سلام بیاین بهم مشاوره بدین لطفا

41 بازدید | 7 پست

من کلاس نهمم الان و سه هفته اس که نامزد کردم ۵ روز میشه نامزدم رفته خارج زندگی میکنه و الن رفته سرکارش و ۵ روز هروز ۳ساعت میشینم گریه میکنم دلم نمی دونم واسه چی میگیره جوری که بعضی موقع ها میزنم خودمو یا گلو مو میگیرم هروقت به اینا فکر میکنم دلم میگیره به درس امتحان هیچی بلد نیستم دوری از نامزدم دیونه میشم وقتی فکر میکنم دیشب یه چیزی به فکرم رسیده که دیگه مدرسه نرم پیش خودم میگم خوب من اینجا بخوام‌سه سال دیگه هم بخونم واسه شغلم میخوام رشته نقاش بردارم از یه طرف باید زبان آلمانی بخونم از یه طرف باشگاه برم خب میگم چه کاریه که اینجا سهسال واسه شغلم بخونم آخرش هم واسه اونجا بدرد نمیخوره وضع درسیم هم افتضاحه کلن موندم برم مدرسه یا نامزدم میگه من کاری نداریم باز فردا روز پشیمون نشی بگی تو نزاشتی کلن موندم چیکار کنم اونجا چه اینجا بخونم یانخونم باید وقتی رفتم سه سال درس بخونم اگه مدرسه برم یک نیم سال بعد میاد اگه نرم ۹ماه بعد .. بنظرتون ادامه بدم یانه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من الان خیلیم خوشبختم شاید شما فکر غلط میکنی

تاپیک قبلتو بخونی متوجه میشی فکرخودت چقدرررخرابه بخدا ک من همسن تو بودما اصلا نمیدونستم نامزد رو چطور مینویسن تاپیک زدی میخوام با نامزدم نمیدونم چی چی وااای چرا بچه های امروزی اینقدر چشم و گوششون بازه شاخ درآوردم بخدا