2777
2789

وای دقیقا دختر من همین بود یه موقع هایی اصلا تکون نمبخورد هر چی شیرینی و اینا میخوردم میخوابیدم اصلا تا دلش نمیخواست تکون نمیخورد من باوزم کن هفته ای یه باز میرفتم چک میکردم حرکاتاشو تا میرفتم دکتر شروع میکرد تند تند حذکت کردن دکتره میگفت انفدر بچه حرکت داره چرا میای پلی واقعا لجباز بود هز وقت دلش مبخواست تکون مبخورد کلی منو حرص مبداد فسقلی منم شکم اولم بود و کلییی حساس بودم بخدا الانم که سه سالشه لجبازه عین همون موقع ها که تو‌شکمم بوذ 😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون سلامت باشی  شما بچه اولته؟ نی نیت پسره؟ میگن پسرا کمتر دخترا تکون میخورن

اره پسره و بچه اولمه

درضمن فک کنم خیلی هم خابالو باشه چون برای ان تی ی عالمه شیرینی خوردم ولی وقتی رفتم اتاق سونوگرافی خواب بود و ب چ بدبختی بیدار شد

نی نی منم قانون مند نیست .

اما اینکه میگن چپ بخاطر افزایش خونرسانی به جنین بخاطور کاهش وزن رحم روی شریان خونرسانی رحم .

من سمت راست راحت ترم و بیشتر راست می خوابم 

از ۲۰ هفته به اینور رشد بچه م دو هفته عقبه .

نمیدونم ربط داره یا نه 

اما کلا بارداری راحتی نداشتم پر از سختی و غم و غصه بود 

الهم عجل الولیک الفرج

بچه من وقتی تکون میخوره که من گرسنه باشم

برای سونوگرافی، شکلات، کمپوت گلابی، عسل، بیسکوویت خوردم ولی یه ذره هم خودشو تکون نداد😁

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
وای دقیقا دختر من همین بود یه موقع هایی اصلا تکون نمبخورد هر چی شیرینی و اینا میخوردم میخوابیدم اصلا ...

وای پس منم باید منتظر یه نی نی لجباز باشم 🤕😄

فقط 17 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بچه من وقتی تکون میخوره که من گرسنه باشم برای سونوگرافی، شکلات، کمپوت گلابی، عسل، بیسکوویت خوردم ...

منم صبح که بیدار میشم هنوز صبحانه نخوردم همش تکون میخوره یه روز تایپک زدم که ممکنه گرسنه است انقد تکون میخوره خانما گفتن نه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نی نی منم قانون مند نیست . اما اینکه میگن چپ بخاطر افزایش خونرسانی به جنین بخاطور کاهش وزن رحم روی ...

عزیزم انشالله بهترین روزا منتظرت باشن 

منم همش دوست دارم سمت راست بخوابم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره پسره و بچه اولمه درضمن فک کنم خیلی هم خابالو باشه چون برای ان تی ی عالمه شیرینی خوردم ولی وقتی ...

خوابالو باشن بهتره تا شیطون البته موقع دنیا امدنشون میگم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
انقد دوست دارم تکون بخوره امروز دخترم گفت بزار دست بزارم رو شکمت یهو تکون خورد میگه مامان شکمت چرا ا ...

منم فقط بخاطر تکون تکوناش میخورم دیگه👻👻

۲۳هفته ام جفتمم قدامی زیاد حس نمیکنم میگم ببینم خوابه بیداره

منم فقط بخاطر تکون تکوناش میخورم دیگه👻👻 ۲۳هفته ام جفتمم قدامی زیاد حس نمیکنم میگم ببینم خوابه بید ...

انشالله به سلامتی بغل بگیریش بچه اولته؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40