2777
2789
عنوان

واقعا این تاپیک ها رو نمیفهمم

128 بازدید | 18 پست

اینایی ک میگین دارن آشنا میشن بعد حالا تو دوران آشنایی شون پسره خیلیییی کارای عجیب غریب میکنه 

اینا رو میبینم قلبم درد میگیره 😶

مثلا یکی گفتش با هم رفتن بیرون یه دختر رو دیده ... کرده 😶😶😶😶

یعنی تحقیق نکردن اصلا ببینن این چجور آدمیه 

یا مثلا از دو تا شهر مختلف هستن ک اینجوری میشه 

واسه این سوال رو پرسیدم ک ما اصلا دوره ای برای آشنایی نمیذاریم واقعا خب اونا اگ این رفتار ها رو نمی دیدن بدبخت میشدن ک 

دوره آشنایی برای ما دقیقا همون موقع س ک حلقه رو میارن یعنی نشون میکنن تا زمان عقد و بعدش از عقد تا عروسی 

قبلش هم تحقیق میکنن 

و خیلیییی کم پیش میاد ک مثلا با یه شهر دیگ ازدواج کنیم 

ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا درستش هم آشنایی هستش خودم این رو میدونم 

اما از قبل با تحقیق نمیشه تا یه جاهایی طرف رو شناخت ک در این حد آدم کثیفی نباشه ؟

من الان ترسیدم گفتم خو ما ک دوران شناخت رو نداریم چی

اونا همونایی هستن که میگن تا نری زیر یه سقف هیچی معلوم نمیشه

رسما توی این دوران کور و کر میشن و نشانه ها رو نمیبینن

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
حالا دوره ی اشنایی خوبه یا بد؟؟ اصلا متوجه ی حرفتون نشدم!  شما کدوم شهر هستید

خوبه صد در صد خوبه 

ببین الان کامل تر توضیح دادم پست قبلم 

منظورم اینه ک چجوری میرن برای آشنایی با همچین آدمی 

منظورم اینه ک یعنی حتی یه ذره هم مشخص نیس ک یه آدم انقد کثیفه

مگه میشه دوره شناخت نباشه 

خیلیا تو تحقیق قبل ازدواج اصلا حقیقت را نمیگن که مثلا وصلت دو جوون بهم نخوره 

ما که هرکی رو دیدیم چه خانواده های مذهبی چه غیر مذهبی دو الی هشت ماه باهم رفت و امد میکنن حتی یک سفر یکروزه میرن چون تو سفر ادما رو بهتر میشه شناخت بعد اون چندماه اشنایی هه چی اوکی بود نامزد اعلام میکنن و میرن سراغ عقد

یه نکته کلیدی رو بگم بهتون بعد از دوره آشنایی مثلا سه ماه آشنا شدین، بعدش حدود ده روز یا دو هفته ارتباط رو کامل قطع کنید و این مدت رو فقط فکر کنید به همه چیز بعدش تصمیم نهایی رو اعلام کنید، توی اون ده روز یا دو هفته حتی پیام هم به هم ندید کامل فاصله داشته باشید، اینجوری بهتر تصمیم میگیرید

اونا همونایی هستن که میگن تا نری زیر یه سقف هیچی معلوم نمیشه رسما توی این دوران کور و کر میشن و نشا ...

منظورم این بودش ک 

یکی از کاربرا داشت تعریف می‌کرد میگف با چند نفر بیرون رفتن آشنا شن ک پسرا واقعا رفتار هاشون خنده دار بوده 

یا خیلییییییی خسیس بودن یا جلوی خود دختره رفتن دنبال شماره دادن و گرفتن از دخترای دیگ و خیلیییی کارای دیگ یا اینکه توهین کردن 

خب یعنی این رفتار ها حتیییییی یه ذره هم مشخص نیس قبل آشنایی و .... 

ک وقت شون واسه همچین کسی تلف نشه 

چون یکی از کاربرا قشنگ یه ۱۵ تایی از این پسرا رو توضیح داد ک مثلا رفتن آشنا شن و این رفتار ها رو دیدن واقعا خیلی رفتار های اون پسرا زشت بوده مثلا یکیشونو ک توضیح می‌داد خیلیییی خسیس بود میگف حتی آب معدنی هم نگرفته و ... یا خیلی چیزای بدتر این خوب خوبشون بود

آشنایی منظورم دوستی نیس هاااا 

آشنایی ک مثلا دو نفر واسه اولین بار همو دیدن و از طریق خانواده و واسطه و .... بوده 

بله تحقیق و بررسی ی طرف قضیه ست که بزرگتر خانواده باید انجامش بده 

ی وقت میبینید دختر با علم اینکه میدونه طرف اصلا از وجناتش معلومه بدرد بخور نیست ولی باز اصرار به ازدواج داره 

که تو سایت به وفور دیدم و خوندم.

تحقیق باید باشه انتخاب کورکورانه همین چیزی میشه که شما میگی ی ادم بدرد نخور!!