2777
2789

ان شالله گلم نا امید نباش 

برات دعا کردم💔🙏🤲

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ان شاالله عزیزم 

خدا به حق بزرگیش و به حرمت پیغمبر و کلام الله حاجت روات کنه و مشکلاتت ختم بخیر بشن 

سلام 

من مشکل خیلی بزرگی دارم 

توروخدا توروقران 

دعام کنید انرژی مثبت بفرستید 

از ته دل برام بخواهید 

خدا آبرومو حفظ کنه 

مشکلم ختم بخیر بشه 

زندگیم بهم نریزه و هرچی زودتر آرامش بگیرم .

« یه مشکل خیلی بزرگ دارم توروخدا از ته دلتون خواهرانه برام دعا کنید خدا کمکم کنه ،دستمو بگیره ، یکبار دیگه بهم فرصت بده و آبرومو حفظ کنه مشکلم ختم به خیر بشه.بخاطر بچم و خونوادم دعام کنید »»

چشم اسی کلی دعات میکنم الهی دلت شاد و آروم شه🌱 برا منم دعا کن

با اجازه اسی🥲❤️ 

اسمم ثمین

یه صلوات واسه  درست شدن رابطه من و عشقم و  اینکه برگرده پیشقدم شه واسه آشتی و دلش نرم شه. 

خواهرانه دعام کنبد توروخدا خیلیییی دلم شکسته خیلیییی زیاد دارم دق میکنم از بی کسی💔😔😔

خدایا صدای مند اگه نمیشنوی صدای این عزیزا رو بشنو🤲🏻😭هرکی فرستاد برام لایکم کنه. مرسی مهربونا

چهارساعت دیگ میرم حرم برا تک تک تون دعا میکنم

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین. 
ان شاالله عزیزم  خدا به حق بزرگیش و به حرمت پیغمبر و کلام الله حاجت روات کنه و مشکلاتت ختم بخی ...

مرسی عزیزم 

چشم من براتون ایه الکرسی میخونم مشکلتون به خوبی رفع بشه و حاجت روا بشید 

چشم گلم برا رسیدن بت حاجتت یه ایت الکرسی میخونم امیدوارم به همه حاجت هات برسی🙂💜میشه برامنم دعا کنی ...

ممنونم ازتون 

چشم منم براتون ایه الکرسی میخونم و دعا میکنم که به حاجتتون برسید 

چهارساعت دیگ میرم حرم برا تک تک تون دعا میکنم

لطفا برامن براحدیث اسممه دعام کن حاجتم بگیره توروامام رضا ضریحشوبگیر واسم حاجتموبده گره اینروزام بازشه دلم شادشه زیارتت قبول 

یه صلوات مهمونم کنید..بتونیم ایشالاخونه بخریم 🌷🥰
لطفا برامن براحدیث اسممه دعام کن حاجتم بگیره توروامام رضا ضریحشوبگیر واسم حاجتموبده گره اینروزام باز ...

چشم گلم 

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین. 
چشم اسی کلی دعات میکنم الهی دلت شاد و آروم شه🌱 برا منم دعا کن با اجازه اسی🥲❤️  اسمم ثمین ی ...

مرسیی ازت عزیزم 

حتما ان شاءالله همونی میخوای بشه و خوشبخت بشی برات ایه الکرسی میخونم