2777
2789
عنوان

دروغ میگه شوهرم؟

372 بازدید | 21 پست

امشب از خوده ساعت ۱۲ و ۱۰ دیقه و اینا انلاین بودتوروبیکا تا همین ده دیقه پیش، ساعت ۱ونیم بهش اس دادم گفتم بیداری چرا بعد اسکرین فرستاد گف دارم قسمت ۲ فیلم پوست شیر میبینم

ولی خب فیلمه همش ۴۵  دیقه بوده این از ساعت ۱۲ همش انلاین بود!!

داره دروغ میگه بنظرتون؟چیکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از الان که عقدی بهش شک داری بعد ازدواج میخوای چکار کنی.یه فکری بکن که بعدش بدتر نشی

خب اخه همینطور از ۱۲ انلاین بود بعد من ۱و نیم رفتم روبیکا بهش پیام دادم گف اره دارم فیلم میبینم ولی فیلمه همش ۴۵ دیقه بود

بعد ی چیز جالب تر اینکه جواب پیامای منم میداد مثلا داشت فیلمم نگاه میکرد

اره میدونم ولی وقتایی ک آفه درست نشون میده انلاینیاشم همینطور.حساسم بهش

تو کلا شک داری از تاپیکات متوجه شدم اینجور فقط خودتو عذاب میدی زندگی با شک فایده نداره.اعتماد داشتن تو زندگی مهم ترین چیز .اینقدر حساس نباش .نترس کاری نمیکنه .تازه اگه بهش هی گفتی ک داری خیانت می‌کنی ضمیر ناخودآگاه بهش دستور میده حتما باید همون کارا بکنی .بعدم مرد زودی خسته میشه ازت دور میشه اینا را همشو تجربه کردم .خیالت تخت با هیشکی نیس 

تو کلا شک داری از تاپیکات متوجه شدم اینجور فقط خودتو عذاب میدی زندگی با شک فایده نداره.اعتماد داشتن ...

ن بهش ک نگفتم شکدارم بهت و جرا انلاینی

گفتم عه انلاینی چ عجب بعد استیکر خنده گزاشتم کنار پیامم

ولی خب مگه میشه از ۱۲ انلاین باشه تا ۲ بعد فیلمه همش ۴۵ دیقه بوده

خب اخه همینطور از ۱۲ انلاین بود بعد من ۱و نیم رفتم روبیکا بهش پیام دادم گف اره دارم فیلم میبینم ولی ...

خب شاید انلاین بوده ولی بینش داشته با خواهری یا برادری یا مادری حرف میزده و تازه شمارو اینقدر دوست داشته که جوابتو سریع میداده وگرنه میگفت بذار فیلمم تموم بشه بعد جوابشو میدم

خب شاید انلاین بوده ولی بینش داشته با خواهری یا برادری یا مادری حرف میزده و تازه شمارو اینقدر دوست د ...

نمیدونم والا

الان دارم تموم حساب کتابارو جمع میبندم ک فیلمه ساعت چن تموم میشده و ب من گفت ساعت چن تموم شد، ۱و ۵۳ دیقه بود ک ب من گف تموم شد فیلمه، ولی الان حساب کتاب کردم باید ۴۹ دیقه تموم میشد

بعد از ۱۲ ان بوده و... عجیب نیست؟

نمیدونم والا الان دارم تموم حساب کتابارو جمع میبندم ک فیلمه ساعت چن تموم میشده و ب من گفت ساعت چن ت ...

عزیزم تو روبیکا کلی فیلم هست شاید داشته روبینو نگاه میکرده کلی کلیپ هست که ادم مثل اینستا میره توش بیرون نمیاد و کلی زمان میگذره.

اینقد مشکوک نباش.

اگه بهش اعتماد داری پس ازین فکرا نکن که فکرا مخرب زندگی زناشوییه

اگه ازت ضعف ببینه بفهمه رو آنلاین بودنش حساسی بعدا با همین اذیتت میکنه 

ن امشب ک حساسیت نشون ندادم فقط گفتم عه انلاینی من ی دور خابیدم بلند شدم با استیکر خنده چن تا

ولی خب با اکانت قبلیم همش چکش میکردم ک از ۱۲ شب انلاین بود همش حس خوبی ندارم واقعا