2777
2789
عنوان

مادرشوهر

238 بازدید | 18 پست

من واقعا شوهرم ادم خیلی خوبیه دوسال دوست بودیم الان ده ماهه عقدیم تاحالا ن چیزی واسم کم گذاشته نه حتی جلو خانواده خودش و نه خودم گذاشته حتی یه نفر به من توبگه هرکیم چیزی گفته حتی مادرخودش بلافاصله جواب داده.ولی متاسفانه یه مادر داره پسته به معنی تمام.مادرش زندگیشو خلاصه کرده تو خواهربرادراش ک ۲۴ی با اونا باشه و تو همه کارهم نظربدن و دخالت کنن.شوهرمن خیلی کم میرع و میاد باشون اما این وسط مامانش میخوادشوهرمنم بکنه حمال خانواده خودش مثلا از کار میاد خستس چندباری خونشون بودم دیدم ب زور میگ برو فلان کارا برا دایی بکن یا برو خاله را ببر بیار بچه ده ساله را ببر تاب بده و هزار چیز دیگ شوهرمم بهش گفته نگو نخواه ب من چ ولی انگار نمیفهمه گوش نمیده یا مثلا شوهرم میخواد بیادپیش من مثل امشب مهمون ک میاد به خاطر اینکه نیادپیش من مشغول هزارکار میکندش.الان امشبم قراربود بیاد پیش من ولی داییش رف اونجا اونم نیومد با اینک حال من اعصابی خراب بود منم شدید باهاش دعواکردم....الان نمیدونم از دست مامانش چیکار کنم😭😭😭😭میخواد اولویت پسرش باشع فک و فامیلش مثل خودش 

نمیتونم دلداریت بدم که درست میشه.. چون خودم همین زجرها رو کشیدم.. باز خوبی شوهر تو اینه که خودشم با مادرش نیست... امیدوارم برید سر زندگی خودتون و حل بشه... وگرنه من بعد دو سه سال تازه دارم یه کم آرامش پیدا میکنم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نمیتونم دلداریت بدم که درست میشه.. چون خودم همین زجرها رو کشیدم.. باز خوبی شوهر تو اینه که خودشم با ...

من متاسفانه طبقه پایین هم میرم راهشون کاملا جداست.شوهرمم میگ بریم سر زندگی این جیزا نیست این چندماهم تحمل کن من نمیزارم ولی با وجود او مامانش چشمم اب نمیخوره میترسم بدترهم کنه.موندم با مامانش حرف بزنم بگم من اینحوری بزرگ نشدم نمیخام یا ن نگم

من متاسفانه طبقه پایین هم میرم راهشون کاملا جداست.شوهرمم میگ بریم سر زندگی این جیزا نیست این چندماهم ...

فایده نداره عزیزم.. یه آدم ۵۰، ۶۰ ساله رو نمیتونی عوض کنی.. قراره بری تو یه ساختمون باهاشون؟ کاش نمیرفتی

عزیزم منم اینجوریه مادرشوهرم دقیقا  چی بگم بهت اخه من خیلی بده میدونم

یعنی مادرش فقط میگ باهم خوب باشید فلان بهمان اما همیشه بحث ما سر مامانشه خودشوهرمم میگ ولش کن اونا

فایده نداره عزیزم.. یه آدم ۵۰، ۶۰ ساله رو نمیتونی عوض کنی.. قراره بری تو یه ساختمون باهاشون؟ کاش نمی ...

شوهرم یه پسره یه خواهر ۱۸ساله داره پایین هم نرم دیگ پرومیشه مامانش

باباهم ندارن.شرایط مستاجریم واقعا خیلی بده ماهی۷/۸خونه بیخوداس توشهرما 

ببین فقط بهت چند تا چیز یاد بدم 

کم برو کم با مادرش در ارتباط باش چیزی از رابطتون نفهمه 

بیین گلم وقتایی ک با شوهرت هستین حرف از مادرش نزن تو با این کارت فکر خودتو از سر شوهرت بیرون‌میکنی فکر ننشو میاری تو سرش نکن این کاروووو 

سیاست داشته باش هیچ وقت از مادرش جلوش بد نگو خودش کور نیست میبینه مطمئن باش پشتت در میاد 

یه روزایی مثل امروز ک نیومد پیشت 

وقتی قرار بود بیاد 

سرسنگین شو باهاش  قهر کن باهاش کوتاه نازتو بکشه متوجه شه کارش اشتباه بوده 

این کارا رو کنی خودتم ارامش داری 

تفریح. میخوای. بری نگو به مادرش 

رفتی برگشتیم نگو اصلا نگو برو سریع سر‌خونه زندگیت با مادرشم صحبت نکن چون حرف بزنی کتاب داستان میسازه ب شوهرت میگه تو رو از چشم شوهرت میندازه. بزار زبون شوهرت جلوی خانوادش دراز باشه  

ازت بتونه دفاع کنه حرفی بزنی حرف زدن جوابشونو بدی نمیتونه میکوبن سرش

خدایا دستمو بگیر….🖤
شوهرم یه پسره یه خواهر ۱۸ساله داره پایین هم نرم دیگ پرومیشه مامانش باباهم ندارن.شرایط مستاجریم واقع ...

کاش شاغل باشی که در طول روز خونه نباشی و کمتر ببینیش... بازم میگم، خداروشکر شوهرت از اونا نیست که در هر صورتی پشت خونوادشو بگیره.. توکل به خدا❤️

ببین فقط بهت چند تا چیز یاد بدم  کم برو کم با مادرش در ارتباط باش چیزی از رابطتون نفهمه  ...

خوبی شوهرم اینه مسافرت بریم تفریح بریم تا من نگم ببریم یا بگیم بشون یه کلام چیزی نمیگ بهش اگه هم رفتیم و امدیم بازم نمیگه.اولا عقد بهش گفتم مامان بدجنسه گفت ن الان ی بار خودش گفت درتعجبم ک چرا اینجوریه مامان من خیلی خوب بود حالا خودش میگ واقعا بدجنسه.میبینی بعضی مواقع مامانه خیلی چیرا میگ ک من شوهرم خبرنداره بعد شوهرم ازقبل گفته اینجوری مامانه جور دیگ گفته نمیشع بهش نگفت من شوهرم خرررررج مامانشو میده او وقت میگ پسر خودش کارکنه برا عروسیش من هرچی دارم برا دخترمه یا من اصلا از شوهرت(اسمشو میگ)پول نمیگرم درصورتی ک همهههه چی باشوهرمنه ولی عقد ک کردیم بهش گفتم ای چیارا از ده بار دوبارشا میده اونم کمممم

2790
2778
2791
2779
2792