zahrmarr مدیر استارتر عضویت: 1400/09/09 تعداد پست: 759 عنوان قرص ال دی 151 بازدید | 9 پست خانوما ال دی و دکتر داده بخاطر تنبلی تخمدان ولی حس میکنم چاق کنندس شما ال دی میندازین چاق میشین؟یا به من اونجوری میاد؟! خدایا شکرت💚🙏🏻 1402/02/12 | 01:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zahrmarr مدیر استارتر عضویت: 1400/09/09 تعداد پست: 759 ماه اولته؟لکه بینی نداری باهاش؟ ن هنوز ی دوره مصرف کردم امروز تموم شد خدایا شکرت💚🙏🏻
zahrmarr مدیر استارتر عضویت: 1400/09/09 تعداد پست: 759 منم خوردم چاق شدم و هیچ تاثیری نداشت برام منم درگیرم واقعا هر دکتر یه قرص هورمونی میده جواب هم میده فقط برا یکی دو ماه بعد دوباره همون اش و همون کاسس فقط اضافه وزن میمونه خدایا شکرت💚🙏🏻
سایهsaa عضویت: 1398/06/25 تعداد پست: 2051 ن هنوز ی دوره مصرف کردم امروز تموم شد منم باید دو دوره مصرف کنم ولی یه دوره که مصرف کردم همششش از اول تا آخر لکه بینی داشتم ..نمیدونی به خاطر چیه؟
زهرراخانومممم عضویت: 1402/01/15 تعداد پست: 3077 منم درگیرم واقعا هر دکتر یه قرص هورمونی میده جواب هم میده فقط برا یکی دو ماه بعد دوباره همون اش و هم ... آره من که پشیمونم خیلی تو سایت خوندم پیاده روی سریع دوچرخه و کاهش وزن تاثیر داره در فعالی تخمدان
زهرراخانومممم عضویت: 1402/01/15 تعداد پست: 3077 آره من که پشیمونم خیلی تو سایت خوندم پیاده روی سریع دوچرخه و کاهش وزن تاثیر داره ... دارو گیاهی مامانم خرید برام ولی اینقدر طبعش گرم بود که سرگیجه گرفتم و نخوردم
zahrmarr مدیر استارتر عضویت: 1400/09/09 تعداد پست: 759 منم باید دو دوره مصرف کنم ولی یه دوره که مصرف کردم همششش از اول تا آخر لکه بینی داشتم ..نمیدونی به خ ... عه 😳من قبلا هم انداختم لکه نداشتم بعد دوسه روز قطع قرص پریود میشم البتع این ال دی تو بدن هرکی یه جورییه یکی عقب میندازه یکی لکه بینی خدایا شکرت💚🙏🏻