2777
2789
عنوان

پدرم

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 23 پست
اخه من میخوام ببینمش دلم تنگه گذشته اش چطور زندگی کنم اخه بدون بابام انقد خسته ام که نگو

درکت میکنم ولی این یه حقیقته تلخه، ولی بااااید امید داشته باشی و نذاری این غم تو رو از پا دربیاره

تو خدا رو داری، همونکه خودش بهمون جون داده و خودشم میگیره... الان پدرت تو آغوش خداست و قطعا جاشون خوبه، پس با بی قراری هات روحش رو عذاب نده. 

سعی کن با خیرات و صلوات و قرآن به یادش باشی، اینجوری اونم ثواب بهش میرسه خودتم آرومتر میشی... منم عزیز از دست دادم فقطــــــــــــ قرآن و نماز بهم آرامش داد. 

فرقی نمی کند آغازِ هفته باشد یا پایانش …صبح باشد یا شب … بذرِ امید ؛نه وقت می شناسد ،نه موقعیت …هر وقت بکاری ؛شبیهِ لوبیایِ سحر آمیز ،با اولین طلوعِ آفتابِ خواستن ؛جوانه می زند …و تا آسمانِ موفقیت و توانستن ،اوج می گیرد …هرگز نا امید نباش … !!!نا امیدی ، تیشه ی بی رحمی ست ؛به جانِ ریشه ی شعور و خوشبختی ات …پس تا دیر نشده ،بذرِ جادوییِ امیدت را بکار ،و معجزه هایت را درو کن … !    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

درکت میکنم ولی این یه حقیقته تلخه، ولی بااااید امید داشته باشی و نذاری این غم تو رو از پا دربیاره ت ...

ممنون عزیزم چشم 

نماز هایی که به گردنش هست همه اش کامل باید انجام بشن؟؟؟

اخرای ۶۴ براچی؟

اخخخخ بنده خدا چق‌دم جوان بوده 

تحملش واقعا سخته

خدا منو ببخشه این حرف تابحال ب کسی نگفتم 

وقتی داداشم فوت شد (۲۱سالش بود و کوچکترین بچه خونه)داداش بزرگترم ک امد فک کرد پدرم فوت شده و من گفتم کاش اینجور بود تو دلم گفتم😭پدرم خیلی مهربونه مثلش ندیدم 

خیلی از فکری ک کردم ناراحت شدم و خجالت کشیدم پدرم متولد۱۳۳۹ هنوز جوونه من خر نمیدونم چرا اینو گفتم خدا منو ببخشه😭

اخخخخ بنده خدا چق‌دم جوان بوده  تحملش واقعا سخته خدا منو ببخشه این حرف تابحال ب کسی نگفتم&nbs ...

اره بیشتر از این ناراحتم سنی نداشت ولی همش مریض بود یک سال و نیم اخر عمرشم اصلا زندگی نکرد هی باید بستری میشد

عزیزم خدا عمر طولانی و با عزت به پدر و مادرت بده هیچ وقت اینو نگو باور کن هیچکی جای پدر نمیگیره منم وقتی داشتم قدرشو نمیدونستم الان انقد پشیمونم که حد نداره ولی چه فایده

ممنون عزیزم چشم  نماز هایی که به گردنش هست همه اش کامل باید انجام بشن؟؟؟

انجام بدین بهتره خدا خیرتون بده، نماز و روزه

فرقی نمی کند آغازِ هفته باشد یا پایانش …صبح باشد یا شب … بذرِ امید ؛نه وقت می شناسد ،نه موقعیت …هر وقت بکاری ؛شبیهِ لوبیایِ سحر آمیز ،با اولین طلوعِ آفتابِ خواستن ؛جوانه می زند …و تا آسمانِ موفقیت و توانستن ،اوج می گیرد …هرگز نا امید نباش … !!!نا امیدی ، تیشه ی بی رحمی ست ؛به جانِ ریشه ی شعور و خوشبختی ات …پس تا دیر نشده ،بذرِ جادوییِ امیدت را بکار ،و معجزه هایت را درو کن … !