2777
2789
عنوان

پدرم

412 بازدید | 23 پست

دلم تنگ پدرمه چرا رفت از پیشم من چیکار کنم بدون اون دیگه تحمل ندارم هیچ چیز ارزشی نداره برام دلم خیلی تنگه خیلی تنگ اون روز ها که بابام بود سالم بود

من چیکار کنم اگه همه دنیا رو بدن بهم نمیخوامش فقط پدرم میخوام کاش اینا همه یک خواب بود کاش خدا برمیگردون به روز هایی که پدرم بود و سالم بود دیگه خسته نمیتونم تحمل کنم چیکار کنم بدون بابام😭😭😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

درکت میکنم منم بابام فوت کرده اینقدر دوسش داشتم پشتیبانم بود هروز داغش بدتر تازه میشه  برو ی ش ...

میدونی اززندگی خستم و امید و انگیزه ای ندارم فقط دوس دارم بمیرم ولی از مرگم میترسم

روحش شاد عزیزم... هیچ وقت فکر نکن که نیست، پدرا هیچ وقت بچه هاشونو تنها نمیذارن، فقط شما نمیبینیش... قطعا حالا که چشمشون به حقیقت باز شده خیلی بیشتر از قبل هواتو داره... براش قرآن بخون و صلوات بفرست تا خودتم آروم بشی

فرقی نمی کند آغازِ هفته باشد یا پایانش …صبح باشد یا شب … بذرِ امید ؛نه وقت می شناسد ،نه موقعیت …هر وقت بکاری ؛شبیهِ لوبیایِ سحر آمیز ،با اولین طلوعِ آفتابِ خواستن ؛جوانه می زند …و تا آسمانِ موفقیت و توانستن ،اوج می گیرد …هرگز نا امید نباش … !!!نا امیدی ، تیشه ی بی رحمی ست ؛به جانِ ریشه ی شعور و خوشبختی ات …پس تا دیر نشده ،بذرِ جادوییِ امیدت را بکار ،و معجزه هایت را درو کن … !    
روحش شاد عزیزم... هیچ وقت فکر نکن که نیست، پدرا هیچ وقت بچه هاشونو تنها نمیذارن، فقط شما نمیبینیش... ...

اخه من میخوام ببینمش دلم تنگه گذشته اش چطور زندگی کنم اخه بدون بابام انقد خسته ام که نگو

میدونی اززندگی خستم و امید و انگیزه ای ندارم فقط دوس دارم بمیرم ولی از مرگم میترسم

اینجوری پدرتم ناراحت هست و اونور اذیت میشه چون داره حال و احوال شمارو میبینه. پس نامید نباش و به خدا توکل کن، از خدا و خود پدرت کمک بخواه که بهت صبر بدن. 

زندگی جریان داره و برای غصه های ما وای نمیسته، پس خودتو جمع و جور کن و مشغول کن 

برای بابا هم خیرات بده و قرآن بخون

فرقی نمی کند آغازِ هفته باشد یا پایانش …صبح باشد یا شب … بذرِ امید ؛نه وقت می شناسد ،نه موقعیت …هر وقت بکاری ؛شبیهِ لوبیایِ سحر آمیز ،با اولین طلوعِ آفتابِ خواستن ؛جوانه می زند …و تا آسمانِ موفقیت و توانستن ،اوج می گیرد …هرگز نا امید نباش … !!!نا امیدی ، تیشه ی بی رحمی ست ؛به جانِ ریشه ی شعور و خوشبختی ات …پس تا دیر نشده ،بذرِ جادوییِ امیدت را بکار ،و معجزه هایت را درو کن … !