2789
عنوان

درد و دل

157 بازدید | 25 پست

سلام. من یه حسی دارم چند وقته داره منو داغون میکنه. اومدم مشورت بگیرم ببینم فقط منم؟ مشکل از منه یا کلا همینه واسه همه.

من هر چی دور و برمو نگاه میکنم همه ازدواج کردن بچه دارن خوشبختن. بزرگترین دغدغشون اینه شام چه غذایی درست کنن که شوهرشون خوشحال تر بشه و جاریاشون چشمشون دربیاد.

خودمو که نگاه میکنم می بینم از آدما بدم میاد. سنم برای ازدواج خیلی رفته بالا، مدام خودمو برای اشتباهات دیگران سرزنش میکنم. و انگار هیچکسو تو این دنیا ندارم🙂

دریغ از یه شونه که سرمو بذارم روش و هق بزنم. کاش خدا منو یکم بیشتر دوست میداشت. البته حقمه. آدم خوبی نیستم کلا😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

این استیکرا  رو گذاشتی درکت نکردم 

خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین      ❤❤❤

حالا مثلن اگر شوهر داشتی بنظرت یه شونه داشتی که روش هق بزنی!نه گلم دیگه مردا مثل قدیم نیستن تو باید شونتم میدادی اون هق بزنه.بیخیال بابا لذت مجردیتو ببر 

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

ادمای تنها موفق ترن چون یاد گرفتن چجوری تنهایی با خودشون کنار بیان

هیچوقتم حسرت زندگی کسی نخور از کجا میدونی اونا فقط مشکلشون درست کردن شام شب ما از زندگی و دل کسی خبر نداریم

🤍
شاد زندگی کن دنیا برای هرکه ی جوری میگذره 

اره همش همینو به خودم میگم واقعا ولی خیلی بده آدم یه عمر یه آینده رو برای خودش متصور بشه ولی هیچکدوم از آرزوهاش به حقیقت نرسه

چه اشکالی داره.سنت تو این دوره و زمونه زیاد نیست.فقط خیلی به خودت برس .حسابی خوشگل کن.یکم امروزی باش ...

بلد نیستم. از ۲۴ سالگی تا الان دارم همینو از همه میشنوم. مثلا میگن برو بیرون. تو جامعه هم بودما اما نمیدونم شانس منه یا چی فقط وقتم با آدمای عوضی و دورو تلف شده. دیگه از ریسک دیدن آدمای جدیدم میترسم