2789
عنوان

درد و دل

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 25 پست
ادمای تنها موفق ترن چون یاد گرفتن چجوری تنهایی با خودشون کنار بیان هیچوقتم حسرت زندگی کسی نخور از ک ...

قبول دارم. ولی کلا آدم درونگرایی نیستم بدشانسی. از تنها بودن خیلی بدم میاد. برای همین برام سخته. حتی تو دوران دانشگاه هم همیشه با دوستام درس میخوندم و وقت میگذروندم. و اونا هم ازدواج کردن و دیگه کسیو ندارم

بلد نیستم. از ۲۴ سالگی تا الان دارم همینو از همه میشنوم. مثلا میگن برو بیرون. تو جامعه هم بودما اما ...

نه دیگه. تو که نباید با همه رابطه برقرار کنی که.چی رو بلد نیستی؟این که به خودت برسی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا مثلن اگر شوهر داشتی بنظرت یه شونه داشتی که روش هق بزنی!نه گلم دیگه مردا مثل قدیم نیستن تو باید ...

میدونم. برای همینم ازدواج نکردم تاحالا. از بس موردام بد بودن. ولی خب سخته تنهایی 

نه دیگه. تو که نباید با همه رابطه برقرار کنی که.چی رو بلد نیستی؟این که به خودت برسی؟

آره. مثلا میگن شیک و فعال و شاد باش. خب من معمولا رسمی ام همیشه. مثل بعضیا اهل بگو و بخند و فعالیت های مختلف نیستم

قبول دارم. ولی کلا آدم درونگرایی نیستم بدشانسی. از تنها بودن خیلی بدم میاد. برای همین برام سخته. حتی ...

عشقم منم تنهام هیچ دوستی ندارم کلا یه دوست صمیمی داشتم هر وقت حالش بد بود از جون واسش مایه گذاشتم ولی الان با یه پسرس تو این دوماه که من حالم بد بود نیومد بگه مردی یا زنده ای با هیچکسی نمیتونم درددل کنم چون بهم میگن بیخیال ول کن مهم نباشه برات واسه همین تنهایی انتخاب کردم دورم خیلی ادم دارم یه ۶ تا خاله دارم که مادر دومم به حساب میان فاصله سنیمون زیاد نیست با دخترخاله هام اندازه یه خواهر صمیمیم اما هیچکدوم منو درک نمیکنن نمیتونم حرف بزنم درددل کنم الانم درکت میکنم از تنها بودن تنها شدن نترس برو واسه خودت بیرون تنها بگرد بخدا تنهایی بهتر از هر چیزیه من تازه به این باور رسیدم هر چقدر ادمای دورت کمتر بهتر زندگیت اروم تر

🤍
عشقم منم تنهام هیچ دوستی ندارم کلا یه دوست صمیمی داشتم هر وقت حالش بد بود از جون واسش مایه گذاشتم ول ...

آخ الهی عزیزم. منم همینطور. دوست صمیمیم موقع تنهاییا و سختیا باهاش بودم ولی انگار خرشون که از پل بگذره یادشون میره

آخ الهی عزیزم. منم همینطور. دوست صمیمیم موقع تنهاییا و سختیا باهاش بودم ولی انگار خرشون که از پل بگذ ...

اره دقیقا ببین حتی حال حوصله توضیح دادن حالم مشکلاتمم دیگه براشون ندارم چون فایده ای ندارم خودم با خدای خودم حلش میکنیم

کلا همینجورین همه دوستا کارشون تموم میشه یادشون میره کی کنارشون بود کدوم شهر زندگی میکنی عزیزم؟؟؟

🤍
صورتت خوشگله؟آرایش میکنی؟

آره خوبم. آرایشم یکم میکنم. بدون آرایشم خوبم. ولی کلا فکر نکنم خیلی به ظاهر مربوط باشه. خیلیا که از نظر زیبایی متوسط یا پایین بودند ازدواج کردند. معتقدم به این چیزا نیست