2777
2789
عنوان

خدا وجود داره؟

82 بازدید | 5 پست

دبکه خسته شدم از بس از خانواده شوهر بدی دیدم و هسچی نگفتم فقط یه سوال جواب این همه ادم که پشت ادم حرف میزنن خدا میده اگه میده چرا راست راست راه میرن باژم هر چی میخوان میگن

من زمانی که میخواستم ازدواج کنم و دم عروسیم بوذ پدر شوهرم فوت کرد هر کی یه تقدیری داره و هیچ عروسی دوست نداره زمانی که تو شوق و ذوق عروسیه لباس عزا تنش کنه اونم برای عزیزترین ادم زندگیش بگذریم کع چقدر بعد اون زندگیم بهم ریخت و اتفاقات بدی برام افتادو دیگه اون شادی قبل به زندگی ما برنگشت ولی من ساختم با زندگیم و زمان گذشت ابنم بگم بعد فوت پدر شوهرم خیلیا بلافاصله فوت کردن تو حانواده من که اگه پدر شوهرمم زنده بود بازم به خاطر بقیه عروسی ما عقب میفتاد مادر بزرگم هنور چهل پدر شوهرم نشده بود فوت کرد بعد هم عموم و پذر بزرگ و داییم خیلیا رفتن ولی درد داره بعد ۶ سال از زبون شوهر خواهر شوهرم بشنوم مردم گفتن قدم من بد بوده.. خیلی دردم اومده و از وقتی این خرفو شنیدم دارم میسوزم از درد این حرف،.. البته به من نگفته به شوهرم تو حرفاش پشت تلفن گفته که مردم اینو میگن شوهرم نمیدونه من این حرفو شنیدم ولی خیلی سوختم از حرفش

فقط از خدا میخوام جواب همه بدی هاسونو حرفاشونو بهشون جوری بده که نفهمن کجا بدی کردن همین ادم هم دختر داره هم دو تا خواهر مجرد ، دوست ندارو اتفاق بدی برای کسی بیفته ولی از این حرف هم که شنیدم نمیتونم بگذرم هیچ وقت .. تروخذا حرفی میزنین مواظب باش چی میگید ممکنه دل طرف مقابلتون بدجوزی بشکنه همه اینا تاوان داره..

عزیز دل، از حرف بقیه ناراحت نشو

از روی بی سوادی اومدن حرفی زدن، تو چرا ناراحت میشی؟ 

اصلا اینکه قدم یک نفر بد باشه معنی نداره! 

ناراحت نباش عزیز دل❤️

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 

الهی برا دلت بمیرم برا منم اتفاق این چنینی افتاده البته برا من نامزدی بود نه عقد و عروسی کاش به حرفاشون اهمیت ندی دایبرتشون کن بشین از دور تماشا کن ببین چطور تاوان این حرفشون رو پس میدن 

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی برا دلت بمیرم برا منم اتفاق این چنینی افتاده البته برا من نامزدی بود نه عقد و عروسی کاش به حرفا ...

امیدوارم فقط خدا جواب حرفشونو بده خیلییی دلم شکست از حرفی که شنیدم من بخدا همیشه به شوهرم میگفتم چقدر شوهر خواهرت پسر خوبیه همیشه تعریفشو میکزدم ولی بعذ عید این دومین حرفی بود که از دهنش راجبه خودم بد شنیدم و چون خیلی اتفاقی بدون ابنکه شوهرم بدونه شنیدم هیچی نمیتونم بگم و فقط به خدا سپردمش ..

امیدوارم فقط خدا جواب حرفشونو بده خیلییی دلم شکست از حرفی که شنیدم من بخدا همیشه به شوهرم میگفتم چقد ...

من خودم دیدم کسی که دل من رو شکوند چطور تاوان پس داد طوری که خود من دلم آتیش گرفت و اگه خودم میخواستم انتقام بگیرم اینجوری نمیشدن تو هم نگاه کن چوب خدا صدا نداره و اگه بزنه دوا نداره اصلا به این آدمای مزخرف فکر نکن حیف فکر وذهنت نباشه که با یاد اونا اذیتش میکنی 

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .