2777
2789
عنوان

دارم دیونه میشم

143 بازدید | 7 پست

شوهرم گفتم قبلا خیانت میکنه بعد من باهاش حرف نمیرنم جالب اینه اونم حرف نمیزنه اصلا انگار عادیه چیزی نیست منم مجبورم بخاطر رسیدن به هدفم تحملش کنم بهش احتیاج دارم از نظر مالی تا بچم بزرگتر بشه برم سرکار جداشم ازش الان نمیتونم ولی مجبورم عادی باهاش زندگی کنم ولی ازتو دارم دیونه میشم شبا تا خود صبح گریه میکنم ولی پیش اون اصلا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعا کار درست و داری انجام میدی و هیچ پیشنهادی از این کاری که خودت میکنی بهتر نیست فقط توکل کن به خ ...

هرجور فکر میکنم نمیتونم فعلا جداشم بابام هوامو داره از نظر مالی هم پولدار نیست ولی خوب الان میدونی که وضعیت سخته اوناهم در حد خودشون دارن منم برم سربارشون بشم بایه بچه اینجوری سخته تحمل میکنم ولی کسی فعلا نمیدونه خودمو دارم میخورم اونجوری حرف مردم و ناراحتی

هرجور فکر میکنم نمیتونم فعلا جداشم بابام هوامو داره از نظر مالی هم پولدار نیست ولی خوب الان میدونی ک ...

هی به خودت بگو با خبر باش پس از ظلمت این ند صباح صبح دولت بدمد...شادی ما پشت در است 

همون فکر خودت خیلی خوبه یه کاری پیدا کنی بری کار کنی اگه جدا هم بشی تو خونه بابات راحت تری ولی یه سوال بعد اگه بری دادگاه چجوری میخوایی ثابت کنی خیانت کرده مدرکی چیزی داری؟

هی به خودت بگو با خبر باش پس از ظلمت این ند صباح صبح دولت بدمد...شادی ما پشت در است  همون فکر ...

حتی اگه مدرکم داشته باشم دلیل برای طلاق نیست فقط ازش تعهد میگیرن 

از الان برای خودت پس انداز کن به اسم خودت طلا بخر 

در عین حال  بگرد بپوش و خوش باش  اون باید ناراحت باشه که زنی مثل تو رو به خاطر هوس زودگذر از دست میده به زودی سرش به سنگ میخوره 

به نظرم اول به خودش هشدار بده بار دوم خانوده هاتون رو در جریان بزار 

میشه دلبرانه بنگری...!؟