2789
عنوان

سردی رحم و پ....😭😭😭

1623 بازدید | 34 پست

اخه این انصافه؟کل ماه رو سعی میکنم گرمیجات بخورم و سردی با مصلح بخورم ک پریودیم خوب باشه چون طبعم ب شدت سرده امروز پری شدم و سعی میکردم بدن سالاد غذا بخورم چون سردیه ولی نتونستم جلو خودمو بگیرم ی کاسه سالاد خوردم گفتم هیچی نمیشه ازون موقع کلا قطع شده خیلی ناراحت و پشیمونم اخه این چ بدنیه😭😭😭😭 حالا همش تو رحم میمونه باز

برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

روغن مالی

بادکش

حجامت 

زالو درمانی

واژینال عسل

پرهیز از سردی جات

اصلاح سبک زندگی

همه اش در کنار همدیگه درمان میکنه. 

موقع پریودی هم سالاد و ترشی و سردیجات مطلقا ممنوع!! 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

منم مشکل شمارو داشتم یدونه خیار میخوردم قطع میشد الان بدم ریخته بهم الانم پریود میشم قطع نمیشه لامصب خیلی بده برو شکر کن قطع بشه بهتر از اینکه قطع نشه حتی ۲۰ روز هم پاک نشی

بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو  حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان  شاءالله  روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤

نگو که دلم خونه

حسرت نون پنیر و خیار گوجه 

حسرت سالاد شیرازی 

حسرت دوغ و ماست 

حسرت خوردن اینا تو دلم مونده

سریع کاچی با روغن محلی بخور 

یا شیره بخور بذار خوب شی

من عاشق کشورم و رهبرمم هستم . خدایا محافظ رهبرم باش الهی آمین. دست نیروهای امنیت واقعا درد نکنه ، لعنت بر کسایی که می خوان ایران رو نابود کنند

نگو که دلم خونه حسرت نون پنیر و خیار گوجه  حسرت سالاد شیرازی  حسرت دوغ و ماست  حس ...

من ک کل ماه میخورم اینارو نمیتونم بدون سالاد یا دوغ ترشی غذا بخورم ولی گرمی هم تا حدودی میخورم خیلی سخته نخوردمش فک کن نشستم سر سفره اصلا قصد نداشتم بخورم سالاد و چون روز اول بود نمیدونم چیشد کل کاسه رو خوردم😁😂😂😂 باشه میخورم مرسی عزیزم

نه ولی مامانم میگه عطاریا یچیزی دارن بش میگن دوای سر باس بزنی ب موهات

اه فکنم ریزش مو هم میاره سردی سر؟علاۓم میگرن هم دارم .....

منم مشکل شمارو داشتم یدونه خیار میخوردم قطع میشد الان بدم ریخته بهم الانم پریود میشم قطع نمیشه لامصب ...

لابد گرمیت کرده یا قرصی خوردی ک هورمونات بهم ریخته؟

روغن مالی بادکش حجامت  زالو درمانی واژینال عسل پرهیز از سردی جات اصلاح سبک زندگی همه اش ...

واژینال چطور عسل بزاریم نمیره تو رحم که

من سر درد ندارم ولی ریزش سفیدی همه چی دارم. بعد معدم داغون تره  دوتا طب سنتیم گفتن ب شدت سود ...

ای خدا لعنت ب این سردی منم همه جام سرده مدام میلرزم حتی تابستونا کولر روشن نمیکنم موهام ک کلا تموم شد بس ک دسته ای ریخت پوست صورتمم داغون شده نمیدونم از سردیه اونم

لابد گرمیت کرده یا قرصی خوردی ک هورمونات بهم ریخته؟

اره هورمونیه بهم ریختم قرص ضدبارداری میخورم اگه نه قطع بشو نیست دکتر گفته سه ماه بخورم ببینم چطور میشه 

بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو  حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان  شاءالله  روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤