2777
2789
عنوان

من خیلی بی رحمم

94 بازدید | 10 پست

بابام بیمارستان ولی نمیرم

بچه ها من خسته شدم چیکار کنم کلی امتحان دارم از اینور کنکور یک سال همش تو بیمارستانا برو بیا ب خدا خسته شدم بابام ک خوب نمیشه منم ک دانشگاه قبول نمیشم😔😔😔اخه اگ رفتنم فایده داشت میرفتم

ولی خیلی خسته شدم خیلیییی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برو حتما بابات رو ببین آدم وقتی بیماره همش چشمش دنبال بقیه است که بیان ملاقاتش. بعدش هم اصلا ناامید نشو از کجا میدونی شاید هم پدرت خوب شد و هم تونستی از کنکور قبول بشی ....

برو حتما بابات رو ببین آدم وقتی بیماره همش چشمش دنبال بقیه است که بیان ملاقاتش. بعدش هم اصلا ناامید ...

اخه الان یک سال وضعیت همینه همش تو بیمارستاناییم ب جا اینک بهتر بشه هر روز بدتر 

چ شانسی خیلی ناراحتم اصلا دارم دیوانه میشم

دیالیز میشه و درکنارش بیماری های دیگ مث دیابت اینا داره و افتادع شده....

اینکه بری پدرت رو ببینی و بهش محبت کنی انرژی و انگیزه درس خوندن به خودت میده 

اینکه نرفتی ببینیش اونقدر ذهنت رو آشفته کرده که بجای درس خوندن اومدی تاپیک زدی پس عذاب وجدانی پس برو ببینش و بهش محبت کن تا با خیال راحت تر درستو بخونی

به این فکر کن که ممکنه خدای نکرده باباتو از دست بدی اونوقت یه عمر خودتو نمی بخشی دیدنش برات میشه بزرگترین حسرت زندگی انشالله سلامتیشو به دست می یاره ولی تا وقتی هست قدرشو بدون و اینطوری حرف نزن بابای منم بخاطر بیماری رفت الان آرزو می کنم کاش میشد همه زندگیمو بدم ولی یه بار دیگه کنارش بودم