2777
2789
الان نمیدونم چیکار کنم 

اگه نمیدونی پس بگم که جدا شو بیشتر تاپیک های خیانت اینجا رو بخونی میفهمی آقا قبلا هم خیانت کرده و خانوم بخشیده و دوباره خیانت کرده

پس مردی که یه بار خیانت کنه بازم میکنه حالا ببین تحملش رو داری یا نه

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

حالا چی بهش گفته بود توی پیاما 

اوضاع خیلی خرابه؟تا کجاها پیش رفتن

همه چی شده پارتی و پارتی بازی،خداجونم پارتی ما هم تویی،خودت هوامونو داشته باش،ما فقط تو رو داریم🥰🥰❤❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گوشیش دیدم گفته بده همیشه رمز داشت دیدم قربون صدقه میره خیلی سرد بود باهام

همین که طرف رمز گوشیش رو ازت قایم کنه یه چیزی یعنی هست.

من نمی گم گوشی بی رمز باشه مال من و همسرمم رمز داره شاید گم شد یا افتاد دست یکی ولی رمز همو می دونیم نه این که اول کاری گوشیش رو رمز بذاره و روش حساس باشه.

ولی خدا خیلی دوست داشته که الان فهمیدی این یه نشانه اس که خودت رو نجات بدی اگه جدیش نگیری و سادگی کنی بعداً حسرت برگشتن به همچین روزی رو می خوری.

این اولشه و تازه ۴ ماهه عقدین وای به حال بعدنش‌.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
مدارکی دال بر خیانت داری ازش؟

خودش میدونه مدرک واسه چی میگه خیانت نیست دختره عاشقم بوده خواستم خودکشی نکنه از من سرد شده بود مدرک نمیخوام فقط بگین چیکار کنم

اگه دوران عقدخیانت کنه وای به حال روزی ک عروسی کنین ببین خودتو بدبخت نکن خدا دوست داشته زودفهمیدی

قبلا هم تو عقد خیانت دیدم جدا شدم الان چیکار کنم 

خودش میدونه مدرک واسه چی میگه خیانت نیست دختره عاشقم بوده خواستم خودکشی نکنه از من سرد شده بود مدرک ...

چند سالته چند سالشه اونم جدا شده بگو تا بگم

قسمت بد داستان اینجاست که:                                 ما ن ازدواج رو خواستیم                                            ن جدایی رو💔:)
قبلا هم تو عقد خیانت دیدم جدا شدم الان چیکار کنم 

ای بابا سخت شد نمیدونم بهتره با یه مشاور مشورت کنی

هفتمین کاربریمه همشم خودم لغو کاربری زدم دیگ شماره نداشتم باشماره همسایه اومدم😂😂مجبورم میفهمی مجبوررر

ببین نمیدونم الکی میگی یا راسته.

ولی.

از من به شما نصیحت.

هیچوقت هیچوقت هیچوقت کنکاش نکن، دنبال مچ‌گیری از همسرت نباش.

تو بهترین باش در حد خودت، شاد باش شاد بپوش احترام بذار.

اون گشتاشو میزنن میبینن تهش چیزی نیست جز اینکه تیغش بزنن و با جون و دل برمیگرده.

هرچی بیشتر کنجکاوی کنی خودتو افسرده کردی و زندگیتو داغون. بنظرت جدا شی همین اقوام و دوستان نزدیکتر نمیگن معلوم نیست عیبش چیه که عروسی نکرده میزنن زیر همه چی!؟ 

عاقل باش ، هربار خواستی کنجکاوی کنی مدام زیر لب بگو ولاتجسسوا....

من جانبداری نمیکنم، ولی میدونم هر مردی رفته دنبال دختربازی و این حرفا پشیمون برگشته و خانمش شده تاج سرش ، چون دیده پاکتر و نحیبتر و مهربونتر از زنش کسی ندیده و نیست.

دل به این پیام که میگن بزن و بکوب و بیرونش کن و .... نده ، تا میتونی آب بخور، برو دوش بگیر و آهنگای شاد گوش بده، شاید شما حساس شدی و داستان چیز دیگه ای بوده.

همسر منم وقتی من به یه چی الکی حساس بشم اصلا نمی‌ذاره سمتش برم مثلا به گوشیش حساسم نمی‌ذاره برم تا از سرم بیفته بعد میشینه منطقی باهام حرف میزنه، صرفا برای مثال گوشی رو گفتم.

شما هم منطقی با هم حرف بزنید، زندگی رفاقت میخواد، اینکه ایمان پیدا کنی زن و شوهر فقط برای هم ماندگارن و بقیه گذرا....

تنها کسی که باید از اون بهتر باشی، دیروز خودته
ببین نمیدونم الکی میگی یا راسته. ولی. از من به شما نصیحت. هیچوقت هیچوقت هیچوقت کنکاش نکن، دنبال م ...

من حساس و شکاک نبودم ولی نابودم‌کردم من در حد خدا میپرستیدمش چطور قربون صدقه کس دیکه میرفت ولی برای دو دقیقه تو رور تایم نمیزاشت باهام رابطه داشتن چطور فراموش کنم من یکابارم گوشیش دست نگرفتم حتی گوشیش هم بهم نداد حتی زنگم نزد به اون