2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من حساس و شکاک نبودم ولی نابودم‌کردم من در حد خدا میپرستیدمش چطور قربون صدقه کس دیکه میرفت ولی برای ...

گاهی وقتا ببین و بگذر چاره ای نیست، آقاجون یه دوستام زمان جوانی خیلی زنباز بوده بعد یه مدت می‌فهمه ای دل غافل چه کاری کرده از اون به بعد شد کنیز خانمش، چه میشه گفت آخه

تنها کسی که باید از اون بهتر باشی، دیروز خودته
بنظرم باید شماره طرفو برمیداشتی خودت در خفا بهش زنگ می‌زدی نه اینکه جیغ جیغ کنی

دیگه نکردم اصلا نفهمیدم باید چیکار کنم بنظر غرورمم اجازه نمیداد اینجوری بیشتر له میشدم البته اون خودش بهش نه زنگ زد نه پیام داد انگار نمی‌خواست اونو از دست بده من ذهنیتی جز این ندارم

ما تو ماشین بودیم گوشی ازش گرفتم دیدم پیام عاشقاته ریز به ریز جزئیات باهم در ارتباطن دیگه نفهمیدم چی شد گوشیش بهم نداد  البته خیلی وقت بود حس میکردم خیانت میکنه سرد بود روزی سه چهار دقیقه بیشتر واسم وقت نمیزاشت

گاهی وقتا ببین و بگذر چاره ای نیست، آقاجون یه دوستام زمان جوانی خیلی زنباز بوده بعد یه مدت می‌فهمه ا ...

کاش همه همینجور بودن 

اخ خیانت چیه 

خیانت باید برا دختر پسر مجرد باشه کسیک متاهل میشه چرا باید خیانت کنه مگ زن نداره ...شوهر نداره 

ینی چ حالم از این دنیا بهم میخوره 

کاش همه همینجور بودن  اخ خیانت چیه  خیانت باید برا دختر پسر مجرد باشه کسیک متاهل میشه چر ...

من خیلیارو دیدم، برعکس تو متاهل زیاد دیدم، و بلا استثنا همشون برگشتن سمت خانوم خودشون، ببین طرف آنقدر مقید بود که خانمش بدون چادر جایی نمی‌رفت یهو دیدیم خانمش رفته چند روزی خودشو گم و گور کرده گشتن دنبالش تا پیداش کردن و مرده فهمید بدون خانمش اصلا نمیتونه زندگی کنه و برگشت با غلط کردم و ببخشید و ...

به قول یه آقایی همیشه می‌گفت هیچوقت تو کار یه مرد کنکاش نکن، اون خودش سرش به سنگ میخوره برمیگردهخ

من خیلیارو دیدم، برعکس تو متاهل زیاد دیدم، و بلا استثنا همشون برگشتن سمت خانوم خودشون، ببین طرف آنقد ...

مشکل اینجاس ک من هنوز نمیدونم بم خیانت کرده یا فقط شک کردم بشم گفت گف ن جان بچم🥺

مشکل اینجاس ک من هنوز نمیدونم بم خیانت کرده یا فقط شک کردم بشم گفت گف ن جان بچم🥺

کنکاش نکن عزیزم، فقط خودتو آسیب میزنی