2777
2789
عنوان

اقدام بارداری ها بیان

76 بازدید | 2 پست

من این ماه ۳۱ تا ۳ اردیبهشت

پریود بودم

بعدشم روز  ۸ و ۹  اردیبهشت اقدام داشتم

و همچنان روز در میون اقدام میکنم تا اخر این هفته 

راهی ، تغذیه ای چیزی هست که شانس بارداری و بالاتر ببره 

چند روز بعد اقدام بی بی چک بزنم نشون میده؟؟؟

من ی زنم 😍‌‌ با کلی ناز و عشوه و لطافت زنانه همسرم عشق اول زندگیمه و عشق اولمم میمونه   تو اقدام هستم برای نی نی  قرار نیست همه ی خودمو وقف بچه کنم , خوشحالی و آرامش خودم از هرچیزی مهم تره چون فرزند من ی مادر شاد و پر انرژی میخواد نه ی آدم افسرده  عاشق طبیعت هستم ، کتاب زیاد میخونم , روانی فیلم دیدنم😁 ، اولویت زندگیم خودمم و بعد همسرمه :)) ،،،،  مطالعه میکنم برای رشد خودم و همسرم تا آدم های بهتری باشیم و سعی میکنم  فرزندی سالم و صالح تحویل اجتماع بدیم 🌼 

منم الان یکبار درمیون اقدام میکنم. ولی یه جا خوندم فقط موقع تخمکگذاری و تمام.. خدایی سر پسرمم اینجوری ناخواسته باردار شدم

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "

به یه خانمی که ماما قدیمی بود زنگ زدم. ازش پرسیدم چی بخورم و چیا رو نخورم گف به روال زندگیت ادامه بده. چیزیو رعایت نکن تا باردار بشی بعدش که مهمه

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.