2777
2789
عنوان

زایمان یهویی😭

976 بازدید | 48 پست

دوستان طبق پری ۳۵ هفتم ۳۲ هفته دقیق همون روز وزن بچم ۱۷۰۰ بود گفتن کمه 

هیچ وقت فکر نمیکردم انقد زود زایمان کنم🥺برام دعا کنید❤️

از بس معاینه م کردن دیونه شدم اخر سری یک ثانت باز شده دهانه رحمم

دوشبه زیر شکمم یهوی میگرفت به شدت بعد ول میکرد

یعنی امیدیی هس فعلا نزارن بچه به دنیا بیاد؟ میگن خودشون نمیدونیم و بستریم اعضامم شدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله من یادمه تا دوسانت باز شده بودم سه هفته کذش زایمان نکردم با سوزن هم نکردم داشتم هفته ۴۱میرقتم که دیگه سز شدم😂

دود اگر بالا نشیند کسر شأن شعله نیست                            جای چشم ابرو نگیرد هرچه او بالاتر است 
نگران نباش الان میدوزن تا بچه دو هفته بمونه ریش کامل شه آمپول بتا زده بودی ؟

نه عزیزم یعنی الان ک ی ثانتم باز شدم . درد زایمان دارم باز بتا اثر داره؟یهو اینطوریی شدم خیلی سرحال بودم

خب معاینه زیاد خودش زایمان میاره نذار🤕

شش باز کردن باز نشدم اخر سری ی ثانت که تقصیر همین معاینه بود بخدا

نمیفهمنن ک ابجی.. تازه من سز میشم بچم عرضیه و زود راس .. هی اذیت میکنن ولم نمیکنن ک

نه عزیزم یعنی الان ک ی ثانتم باز شدم . درد زایمان دارم باز بتا اثر داره؟یهو اینطوریی شدم خیلی سرحال ...

عیبی نداره جاریم داشت زایمان میکرد یکی مشابه شما اومده بود برا اون سه سانت بود گفت دوختنم باید برم سه هفته دیگه بیام براش امپول بتا زدن که تو اون دو سه هفته ریش کامل شه بچه بعد دنیا بیارنش 

و خدایی که به شدت کافیست 🤗💜
بله من یادمه تا دوسانت باز شده بودم سه هفته کذش زایمان نکردم با سوزن هم نکردم داشتم هفته ۴۱میرقتم که ...

دلمو روشن کردن گلی فکر کردم باز بسه دهانه حتی ی ثانت دیگ حتما زایمان میکنی.. یعنی بتادبزنن تاثیر داره..؟ والا شش باز معاینه کردم باز نشدم از بس اذیت کردن ی ثانت باز شدم