2777
2789
عنوان

زایمان یهویی😭

| مشاهده متن کامل بحث + 996 بازدید | 48 پست
هفته ۳۵ یا ۳۲؟نگران نباش بعضیا چند هفته طول میکشه باز شه کامل ۱ سانت ک چیزی نیست 

خوبه خداروشکر فکر کردم حتی زایمان بشم بعد شش بار معاینه بلاخره ی ثانت باز شدم... ۳۵ هفته و یک روزم طبق پری طبق ان تی ۳۴/۶ روز

برو تو خونت بگیر بخواب اصلا تو بیمارستان نمون که زرت و زرت معاینت کنن...یا برو‌بیمارستان خصوصی و اجا ...

شش بار معاینه کردن باز نشدم ب اخر سر انقد اذیتم کردن گفتن یک ثانت عجب اشتباهی کردم نمیدونستم ول کنم نیستن گفتم ی سری بزنم زایشگاه برا دردم دیگ کارمو کشوندن بستریو ...کاش بشه فرار کنم از دستشون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دلمو روشن کردن گلی فکر کردم باز بسه دهانه حتی ی ثانت دیگ حتما زایمان میکنی.. یعنی بتادبزنن تاثیر دار ...

تو استراحت باش من از بس ورم کرده بودم زایمان نمیکردم اون دوسانتم از بس دستشون کرده بودن باز شده بود فقط خدا میدونه هفته زایمان چقددددددد پیادروی مردم که بزام اما دریغ از یه سانت دیگه باز شدن یا درد زایمان کرفتن اخرم بستری شدم از بس سوزن فسار بهم زدن و دردم نگرفت قلب بچم داشت افت میکر که دیگه سز شدم 

ولی تو مراقب حرکتای بچت باش و یه روز درمیون بذو صدا قلبشو گوش بده ماما بهم گفت و انجام میدادم

دود اگر بالا نشیند کسر شأن شعله نیست                            جای چشم ابرو نگیرد هرچه او بالاتر است 
دردی ک‌دارم از دیروز با استراحتم خوب نمیشه از اون درد زایمان ک یهو میگیره شدید ول‌‌میکنه هر ده دقیقه ...

نگران نباش چیزی نیست استرس برات سمه الان صلوات بفرست دستتو بزار شکمت  سوره ولعصر بخون 

و خدایی که به شدت کافیست 🤗💜
عیبی نداره جاریم داشت زایمان میکرد یکی مشابه شما اومده بود برا اون سه سانت بود گفت دوختنم باید برم س ...

وای یعنی چجوریی دوخته بودنش 😥😥من هم در. طبیعیو کشیدم چون بچمم عرضیه باید سز بشم نمیچرخه .. خداروشکر میکردمدسز  میشم ولی متاسفانه در. زایمانم دارم میشکم به شدت هر ده دقیقه یبکار

دردی ک‌دارم از دیروز با استراحتم خوب نمیشه از اون درد زایمان ک یهو میگیره شدید ول‌‌میکنه هر ده دقیقه ...

اگهذدردت اینطوره حتمااااا برو بیمارستان عزیزم پشت گوش ننداز 

دود اگر بالا نشیند کسر شأن شعله نیست                            جای چشم ابرو نگیرد هرچه او بالاتر است 
وای یعنی چجوریی دوخته بودنش 😥😥من هم در. طبیعیو کشیدم چون بچمم عرضیه باید سز بشم نمیچرخه .. خداروشک ...

برات آیت الکرسی میخونم انشاءلله اگه زایمانم کردی صحیح و سالم باشه توکلت به خدا 

و خدایی که به شدت کافیست 🤗💜
گلم زایشگاه رفتم ا دیشی ساعت دو اینا الان بستریم کردن  معلوم نیس چی بشه برام دعا کن گلم

اهان پس خیالت دیگه راحت باشه منم چهاروز بستری بودم اخه مقداری ابریزشم کرده بودم بعد مرخصم کردن تا هفته خودم که اینبار بخاطر نزاییدن رفتم😂

خب بهشون میگم نمیفهمنن ک هی میگن بخواب باید بدونیم چ ثانت باز شدی ک درد داری شاید باز شده باشی و این ...

نگران نباش عزیزم انشالله که به موقع زایمان کنی ولی الانم بچه احتمال زیاد کامل به خودت استرس نده اصلا آمپول بتا بگو برات بزنن اگه نزدی دیگه جای نگرانی نداره