2777
2789

سلام عزیزان ، امیدوارم ایام به کامتون باشه 

پسر من ۵ ماهشه و میخوام کم کم جای خواب شو جدا کنم ولی قبل از اون چالشی که باهاش درگیرم و میخوام باهاتون در میون بزارم 

پسر من تا ۳ ماهگی که مشکل رفلاکس خفیف  نداشت ، ساعت ۱۲ شب شیر شو میخورد تا ۵ صبح که بیدار بشه از خواب ( شیر شبانه نداشت ) 

بعد از رفلاکس به نسخه پزشک من ۱ دوره داروی امپرازول دادم و به هر دلیلی که احتمالا افزایش اشتهای بچه باشه  ، پسر من شب بیداری هاش شروع شد  ، از نوزادی که ۶۰ مسلی میخورد تا ۱ هفته پیشم همون بود 

عید افتاد و من نتونستم برم پیش دکترش ، ۲۰ ام وقت گرفته بودم که پسرم دچار اسهال و تب خفیف شد بخاطر دندونش بردم دکتر ، دکتر مجدد براش دارو امپرازول رو نوشت ، و اشتهای بچه بازم زیاد شد و من تونستم تا ۹۰ میلی افزایش بدم ، تمایلش به خوردن شیر منم زیاد شد ، این ۹۰ میلی رو هم هر لحظه نمیخوره و عادت کرده برای خواب باید شیر منو بخوره و بخوابه ، البته همیشه هن اینطوری نیست میتونه بدون شیر هم بخوابه ولی کمتر .

ساعت بیداریشم برای شیر ۱ تا ۱ساعت و‌نیمه 

من چطور میتونم این ساعت و کم کنم ؟؟؟!

شیر به مقدار زیاد نمیتونم بدم چون رفلاکسیه و بدمم نمیخوره تف میکنه ، اونقدری که گرسنه باشه میخوره 

طول روز هم همینه یذره که سیر میشه سریع از خوردن دست میکشه 

حتی قبلا سینه من و میدیدی نیم ساعت میخوره  ، الان سیر که میشه دست میکشه 

ممنون میشم تجربیات تونو باهم در میون بزارید 

زندگی همین روزهاییست که منتظر گذشتنش هستیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه وزنش خوبه باید ماه بعد از شیر بگیریش .من با پستونک و آب از شیر شب گرفتم کم کم.

برای رفلاکسشم داروی ایرانی نده.

نکسیوم پیدا کن آب رو آتیشه.خیلی کمیابه البته.

و اینکه غذای کمکیشو زودتر شروع کن

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
یه سوال پنج شش ماهگی جای خواب بچه جدا میکنین ینی شما توی یه اتاقی با همسرت برای خواب اونوقت پسرتم ...

بابا این دیگه خیلی ....

من شبا تا کنارم نزارم خوابمم نمیبره شبی چن بار بلند میشم ببینم در چ حاله نفس میکشه یا ن🥺

••͜<⃟♥️⃟😍⃟>

عادت به خوابیدن با سینه رو حذف کن وگرنه نمیتونی جاشو جدا کنی ، نمودار خواب بچه نوسان سینوسی داره موقعی که خوابش سبک میشه بیدار میشه و باید به همون روشی که خوابیده بود دوباره به خواب بره اگر به سینه یا هر چیز دیگه ای مثل تکون دادن یا هر چیز دیگه عادتش داده باشی یه ذره سنش بره بالاتر رسما دیگه بدون سینه و یا اون عادت نمیخوابه ، بهترین سنه برای اینکه این عادت رو از سرش بندازی ، سینه رو بذار دهنش ولی قبل از اینکه به خواب بره انگشت بنداز از دهنش بکش بیرون اگر باز هم خواست بهش بده ولی باز هنوز به خواب نرفته بکش بیرون به راحتی میبینی دیگه برای شیر شب بیدار نمیشه فقط میتونی اروم بزنی پشتش شوووووش پد کنی یا نوازش کنی

به غذا خوردن هم افتاد شب قبل خواب کامل سیرش می‌کنی تا صبح شیر نمی‌خواد 

.
۵ساعت میزاشتی بخوابه خیلی کاراشتباهی میگن نوزاد روهر ۲ساعت یکبار شیرش بدید

نه الان منسوخ شده 

تا ۴۰ روزگی که هر لحطه مژدادم 

بعد ۴۰ نبتبد برای شیر خوردن بیدار کنی 

عادت به خوابیدن با سینه رو حذف کن وگرنه نمیتونی جاشو جدا کنی ، نمودار خواب بچه نوسان سینوسی داره موق ...

ممنونم خیلی روش خوبیه امتحان میکنم

سلام عزیزم دختر من از دوماهگی رفلاکس شدید گرف که هم پنهان بود هم اشکار ..

داروش هم امپرازول بود..

من شیر دهیشو کم کردم یعنی بجا اینکه هر سه ساعت ۹۰ سیسی بخوره همونو هر یساعت میدادم که هم گشنش نشه هم معدش یهو پر نشه رفلاکس نکنه..

و از چهار ماهگی غذا کمکی از پوره شروع کردم براش..

و غذا خور شد تا شیر..

رفلاکسشم به مرور بهتر شد از شش ماهگی قطع شد کاملا

پیشنهادم اینه غذارو کامل شروع کن و بیشتر پوره بده و از فرنی ها و ارد برنجم استفاده نکن رفلاکس تشدید میکنه و تست الرژی هم بگیر از هر مواد غذایی جدا جدا..

و شیر دهی هم کم کم کن یعنی ۹۰ تا میدادی تا چند ساعت سیر بود حالا هر یساعت سی سیسی بده

تشک ضد رفلاکسم عالیه

الان دخترم هر پنج ساعت ۲۰۰ سیسی شیر سوپرامیل میخوره و صبحانه ناهار عصرونه و شامش هم کامل میخوره و غذاشم غذا سفرس الان دخترم ۱۴ ماهشه ..

🥰🤱🏻