2789
نه هرگز این کار رو نمیکنم  انشاالله بتونم براش مادر خوبی باشم به اون‌جایگاهی که باید برسه

خوشحال شدم که شما آگاه هستین و به خواسته دخترتون احترام میزارین

من واقعا الان یادم افتاد چقدر سر داداشم اذیت شدم چشام پر شد یه لحظه

خداتوقران گفته یدالله مع الجماعه

چرا ید خدا با بچه های کار نیست؟  با بچه های گرسنه ی آفریقایی نیست؟با بچه های زباله گرد نیست؟

پس خدا کجاست که ایناروببینه؟

خزعبلاتتون رو برا خودتون نگه دارید!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه دونه دختر سه سال و نیمه دارم. و قبلا معتقد بودم همین یه دونه کافیه... ولی متوجه شدم داره آسیب میبینه. دلم براش کباب میشد تنها با در و دیوار حرف میزد. جلو اینه می ایستاد با خودش بازی میکرد... خداروشکر به موقع اقدام کردیم تا دومیم دنیا بیاد انشاالله دخترم ۴ سالش میشه. 

و به این فکر کردم که اگه روزی من نباشم کنارش خیلی تنها میشه اینجوری لااقل یه خواهر یا برادر داره تو این دنیا تنها نمیشه. 

یه هم اتاقی دانشگاه داشتم تک فرزند بود پدر و مادرش جدا شده بودن و هرکدوم مجدد ازدواج کرده بودن. همیشه درد دل میکرد میگفت من خیلی تنها و بدبختم کاش لااقل یه خواهر یا برادر داشتم ... 

و خدایی که به شدت کافیست...
دختر من این اخریا گفت نوزاد بودم باید یه خواهر میوردی تا الان اندازه من بود. الان دیگه میگه نمیخوام ...

اگر خواستین بیارین لطفا کامل باهاش صحبت کنین ببینین اگر بچه بیارین اذیت میشه یا نه 

من الان یه لحظه یاد اون روزا افتادم عصبی شدددم و چشام پر شدن 

والدین نا آگاه داشتم و بد ترین روزارو تجربه کردم

دخترم هفت سالشه خاهرش سه ماهه بدنیا اومده سخت برامن ولی دخترم عاقل تر صبورتر و آرومتر شده دیگه اون د ...

مثل من و خواهرم.

اصلا بدون هم می‌میریم.

من شهر دیگه ای ازدواج کردم.

داریم از دوریه هم پیر میشیم.

بخاطر همین همیشه به مامانم غر میزنم که چرا ۳تا بچه نداری.اینجوری محبته و وابستگیه پخش می‌شد بینمون.اینقدر بهم وابسته نبودیم

خدایا شکرت
خوشحال شدم که شما آگاه هستین و به خواسته دخترتون احترام میزارین من واقعا الان یادم افتاد چقدر سر ...

کاخ آمال و ارزوهام دخترمه انشاالله به مدارج عالی برسه

من و پدرش که بچه های درس خونی بودیم ببینیم هانا چکار مبکنه♥️🤲🤲 

من نه وقتی بچه بودم دلم خواهر برادر میخواست نه حالا که ۴۰ سالمه

ایول حس خوبی ازتون گرفتم کاش تجربه ای اگه دارین به منم یاد بدین تا حالا دورو برمون تک فرزند نداشتیم فقط من دارم و بی تجربم

کاربر قدیمیم از سال 93.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنی .🌷