2777
2789
عنوان

دلم گرفته.......

201 بازدید | 16 پست

من دوبار سقط زودهنگام داشتم 

قبل از تشکیل جنین 

یبار بارداری شیمیایی 

سه چهار ماه پیشم بارداری پوچ 

الان دوباره ازمایشم مثبت شده 

به هیچککککسی نگفتم . چون با حالت ترحم میگن برات دعا کردیم 

اونم کسی که خودش بارداره .

از اینکه تو دلشون میگن آخی بچش براش نمیمونه ، خدا بهش بچه بده ، خیلی ناراحت میشم 😞 

اینکه آدم چند سال باردار نشه و کسی ندونه ، خیلی بهتر از وقتیه ک باردار میشی و قیافت تابلو میشه و یهو خدایی نکرده اون بارداری سرانجامی نداشته باشه .

خیلی دعا کردم خیلی نذر کردیم 

یه صلوات مهمونم کنید که استرس شادی مثبت شدن آزمایش رو ازم گرفته😞 چون دوبار این اتفاق افتاد و بعدش غصه و گریه و ناراحتی.......

زندگی ، با من سر ناسازگاری داشتی ...💔الحمدالله 

به نظرم به کسی نگو بزار خوب همه اوکی و خوب که بود به دیگران خبر بده

حداقل بزار سه ماهت کامل بشه

منم میخوام ای وی اف کنم پنج شنبه نمیخوام به هیچ کس بگم تا ۴ماهگی

برام یک حمد میخونی...

ان شاءالله خدا دلتو شاد کنه

خدایا دوست دارم بیام تو بغلت  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما حکمتی بوده...🙃 نذر کنید و از ائمه کمک بگیرید جواب میگیرین حتما

نذر کردم 

من بهمن ماه خواب دیدم که قابل گفتن نیست اینجا .

از روی اون خواب قلبم و دلم مطمئنه

به نظرم به کسی نگو بزار خوب همه اوکی و خوب که بود به دیگران خبر بده حداقل بزار سه ماهت کامل بشه من ...

فقط ب چندتا از دوستام گفتم 

ک گفتم کاش اونم نمیگفتم 

چشم حتما برات میخونم ان شالله باردار بشی سالم و سلامت 

منم دعا کن

نذر کردم  من بهمن ماه خواب دیدم که قابل گفتن نیست اینجا . از روی اون خواب قلبم و دلم مطمئنه

انشالله ک نذرتون جواب داده😊

مامان منم همین جوری بود دکترا گفته بودن من نمیمونم و سقط میشم...مامانم قبل زایمان بدحجاب بود نذر کرد اگ سالم ب دنیا بیام حجابش رو رعایت میکنه

و چجورم سالم ب دنیا اومدم خداروشکر🥰😄 

‌زِ غوغای جهان میوووو🐈‍⬛

فقط ب چندتا از دوستام گفتم  ک گفتم کاش اونم نمیگفتم  چشم حتما برات میخونم ان شالله باردا ...

ممنون عزیز

دعاکن با شوهرم هم اشتی کنم چند روزه قهرم

پنج شنبه هم انتقال جنین دارم

بشدت عصبی ام دارم دیوونه میشم 

دلم میخواد خفش کنم😢😢😢😭😭😭

خدایا دوست دارم بیام تو بغلت  
انشالله ک نذرتون جواب داده😊 مامان منم همین جوری بود دکترا گفته بودن من نمیمونم و سقط میشم...مامانم ...

ای جانم عزیزم چقدر قدمت پر از خیر و برکت بوده برای زندگی مادرت😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

ممنون عزیز دعاکن با شوهرم هم اشتی کنم چند روزه قهرم پنج شنبه هم انتقال جنین دارم بشدت عصبی ام دار ...

الهی

بیین به خودت استرس نده ب این فکر کن ک چند روز دیگ با شوهرت آشتی میکنی فقط این عصبانیت برات اثر منفی داره . الان باید در آرامش کامل باشی که انتقالت بگیره

الهی بیین به خودت استرس نده ب این فکر کن ک چند روز دیگ با شوهرت آشتی میکنی فقط این عصبانیت برات اثر ...

برای دومی اقدامی؟

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

حق داری من بارها اینجا گفتم بارداریتونو  حداقل تا سه ماهگی به کسی نگید  اونوقت یسری خواهر شوهر میان اعتراض که وا مگه ما عریبه ایم مگه کوه کنده مگه اون فقط بلده بچه بیاره....

وقتی نگید راحت عالمید  تو موقش

بچه اول منم ۹ماهگی فوت کرد بعد سه روز حالا تواین بچم همه با ی لحنی بهم میگن حداقل مواظب این باش انگار دست من بود😔

خداوند هر قلب محزون  و هر بنده شكرگزار را دوست دارد..♥️  میشه واسه نی نی کوچولوم صلوات بفرستید سالم بدنیا بیاد🥰

بعضی ادمهای اطراف ما هزار تا درد و مشکل دارن خودشون ولی پنهان کارند همیشه این از سیاست اونهاست دلیلی نداره کسی سرک بکشه تو تمام زندگی ادم شما خودت مثل همه مخفی  ببین وقتی کسی میگه اخی  دلم میسوزه برات یعنی خدا را شکر مشکل داری  اگه ادم دقیقی باشی میفهمی ترحم حرف مردم از هزارتا شکنجه برات بدتره پس خودش باش و خدای خودت فقط