2777
2789
عنوان

مادر شدن یعنی ماهی شدن 😆🐟

369 بازدید | 35 پست

مادرا شما هم همینین؟ 

به من یک ماه اول بعد به دنیا اومدن دخترم خیلی سخت گذشت، هم یذره افسردگی داشتم هم چون بچه ی اول بود هنوز خودمو با شرایط جدید وفق نداده بودم😬.. بعدش اوکی شدم 

ولی الان که چندین ماه از اون زمان گذشته هرچی فکر میکنم یادم نیس چیا به نظرم سخت بود😐خیلی به مغزم فشار آوردم سختی ها یادم رفته. 

اینو از چند نفر شنیدما

انگار خدا میخواد ما یادمون بره نه؟ 

من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:)                ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏

اره منم عذاب کشیدم دو سه ماه اول

کم کم ب زندگی رو اوردم

کباب_کوبیده_باریحان هستم😎.متاسفانه کاربری های پفک نمکی،بیسکوییت ماسالا و چلوکباب کوبیده رو هم از دست دادم😁✌️کی گفته من بی احساسم؟ من هر 1 ساعت احساس گشنگی میکنم! 🤭🤤😂️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره دیگه پوستمون کلفت میشه که درد زایمان و سختیای بچه داریو یادمون میره بعدیو میاریم

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج

اره  والا تو اتاق عمل ک بودم میگفتم عمرا دیگه بیام اینجا حالا با خودم میگم ۵ سال دیگه یکی هم میارم😂

قسمت بد داستان اینجاست که:                                 ما ن ازدواج رو خواستیم                                            ن جدایی رو💔:)

اره هی اذیت میکنه هی یادت میره 

هی اذیت میکنه هی یادت میره

یهو به خودت میای میبینی اون یه جوون رعنا و برازنده شده و تو انقد بت فشار اومده که به اینجا برسه  له شدی😂😂😂😂😂

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰

میگن تو مغز زن ها یه نوع مسکنی ترشح میشه که تا حدودی روی حافظشون تاثیر میذاره تا سختی ها و درد ها رو فراموش کنن و دوباره اقدام کنن برای بچه دار شدن

میشه لطفا یه صلوات برای سلامتی پدر و مادرم بفرستین🙏🌹❤️|||چنگیزخان نتوانست بخارا را تسخیر کند نامه ای نوشت که هرکس با ما باشد در امان است !اهل بخارا دو گروه شدند ، یک گروه مقاومت کردند و گروه دیگر با او همراه شدندچنگیزخان به آن ها نوشت: باهمشهریان مخالف بجنگید ، و هر چه غنیمت به‌دست آوردید، از آن شما باشد و حاکمیت شهر را نیز ایشان پذیرفتند و آتش جنگ بین این دو گروه مسلمان شعله‌ور شد...و در نهایت، گروه مزدوران چنگیز خان پیروز شدنداما شکست بزرگ آن بود که او دستور داد گروه پیروز خلع سلاح و سربریده شوند!چنگیز گفته‌ی مشهورش را گفت: اگر اینان وفا می‌داشتند، به خاطر ما بیگانگان به برادرانشان خیانت نمی‌کردند! این عاقبت خود فروشان است.الكامل في التاريخ/ عزالدین بن اثیر/

ن عمرن من حاضر نیستم برگردم تا ۳ ماهگی نوزادی 

سر هردوتا بچم اصلن دوس ندارم دیگه نوزاد ببینم 

نوزاد کسیو میبینم همه سختی وخستگی و درد میاد یادم فقط 

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده 
2790
2778
2791
2779
2792