2777
ساختار کروموزوم هارو که با سیب و هلو نمیخوان تغییر بدن  حتی اب و هوایی که مادر توش زندگی میکنه ...

رنگ پوست ؟ درسته آب و هوا تاثیر داره 

ولی اینجا صحبت از زیبایی بچه هست 

کاربری دست ۳۷۴ نفر است😌 

سر بارداری اولم کلی به خوردم و بچم بسیار زیباست و با اینکه من و پدرش سبزه ایم پوست اون سفیده...سر دومی خیلی اهمیت ندادم پوستش تیره و اندازه داداشش قشنگ نشده

شما نگاه قشنگی داری پشت اون نگاه یه قلب بزرگ میتپه ...برا حل مشکل همه دنیا یه صلوات میفرستی؟جای دوری نمیره اول از همه به خودت برمی گرده....ممنون مهربون

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

کی میخواید یاد بگیرید که همش ژنتیکه  ملت میرن کیسه کیسه انار و به میخورن که بچه خوشگل بشه  ...

منظور از خوشگل کردن دماغ قلمی و چشم درست و لب قلوه ای نیس ک. سیب و به و کرد و هلو میخورن ک پوست روشن بشه. یا سبزی و چیزای دیگه برای پرپشتی مو. همین سرمه کشیدن بعد زایمانم خیلیییی تاثیر داره برای نوزاد ب چشم خودم دیدم. ولی الان دیگه کمتر کسی استفاده میکته

اگه میشه با دل مهربونتون برای برآورده شدن تنها آرزوم دعا کنید یعنی باردار شدن خواهرم😔قدرت تحمل هرکس را از میزان سکوتش بسنجید آنان ک هیاهو می‌کنند بار هیچ چیز را ب روی شانه های خود تحمل نمی‌کنند. همه آدما هزارتا درد دارن حواسمون باشه ک ما نشیم درد هزار و یکمیشون.قضاوت و پیش داوری درباره یک شخص مشخص نمیکند او کیست. مشخص می‌کند شما چه کسی هستید! 😊
عمو و زن عموم هر دو سبزه ان یعنی انواع و اقسام میوه هارو زن عموم میخورد تا بچه سفید شه . داداشم سفید ...

ژن یا خود پدر و مادر هست یا خواهر و برادر یا پدر بزرگ و مادربزرگ یا هم بر میگرده به اجداد که نسل به نسل اومده و توی بچه اینا بروز کرده 

کی میخواید یاد بگیرید که همش ژنتیکه  ملت میرن کیسه کیسه انار و به میخورن که بچه خوشگل بشه  ...

مگه شما ندیدی که یه بچه کاملا متفاوته از پدر و مادرش یا خواهر برادرا؟ بعدشم منم نمیگم حوری و پری بشه ولی میشه با خوردن اینچیزا ورژن خوشگل تر پدر مادر شع. شما خودت یماه کالباس و سوسیس و مایونز و ... بخور ببین پوستت چطوره یماه هم میوه و سبزی و غذاهای ابپز و ... 

و ممکنه یه ژن توی نسل ها قبل وجود داشته باشه و این چنین خوراکیها تاثیر داره توی کیفیت تخمک و اسپرم و ... لطفا اگه یچیزی واستون باور کردنش سخته بقیه رو نکوبونید

لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

کیا مثل من منتظرن،باردار بشن😢از مهر ماه .آزمایش و سونو دادم خوب بوده پس چرا باردار نمیشم😭 خواهر ش ...

عزززززیززززم یه گروه اقدامی زدم تو تلگرام 

خواستی بگو تا ادت کنم ۴ نفر بیشتر نیستیم یه نفر بارداره ما سه نفر منتظریم بیا دور هم باشیم

اینجا پیام بده تا ادت کنم

nosha2080@

دلم معجزه ای میخواهد که دلم باز دلم دل بشود..... کعی میشه منم مادر بشمممممم و طعم مادر شدنو بچشم.... یعنی کعی میشه........ تاریخ چه روزی تا ابد تو ذهنم هک میشع.... هوووم؟؟ 
بعضی چیزا اثر داره. مثلا کاسنی باعث پاکسازی کبد میشه ووقتی کبد پاک باشه وخوب کارکنه روی رنگ پوست اثر ...

دقیقا درسته. مثلا واسه درمان جوش میگن کبد و خون رو پاکسازی کن تا روی پوستت اثر بزاره. روی انسان بزرگ اینقدر اثر داره چ برسه به جنینی که تازه داره شکل میگیره

لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

کیا مثل من منتظرن،باردار بشن😢از مهر ماه .آزمایش و سونو دادم خوب بوده پس چرا باردار نمیشم😭 خواهر ش ...

منم پنج ماهه

توکل ات به خدا باشه انشالله بزودی دامنت سبز میشه و خدا یکی از خوشگلترین گلهای بهشتش رو بهت میده😍

منم دوسال بی دلیل نشدم ،تا همین سه روز پیش خدا خواست و یکیشم داد به من🥲

میگفت: خدایا برای تموم روزمرگی های ساده ای که حوصلم سر رفت شکرت! چون میتونست آروم نباشه و کلی اتفاقای بد رخ بده.🌱