2777
2789
سیب سرخ برای زیبایی خوبه  خرما بخور تا صبور شه  ماهی بخور تا اگ بعدا بدنش زخم شد زود خوب ...

خرما پوست رو تیره میکنه ولی صبور و مهربون میشه من خیلی رودخترم خرمامیخوردم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شیر زیاد بخور قدبلند و سفید میشه .سیب قرمز بخور من زردآلو وهلو میخوردم بچم خوشگله شکل زردآلو   

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..

باور کن بی فایده اااااااااااس 

یا به خودت میکشه 

یا به پدرش 

لایکم نکن لطفا😩اگه لایکم کنی خیلی دیونه ای.       🧿❤Married‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ❤️🧿
خرما پوست رو تیره میکنه ولی صبور و مهربون میشه من خیلی رودخترم خرمامیخوردم

من دوس ندارم بخورم چون نمیخام بچم صبور باشه

اگه بخام خودمو توصیف کنم میگم ✓چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان♕

تست کردیم ، نشنیدم ، خواهرم برای سقط قوری قوری زعفرون خورد ، بچه اش مثل دخترای روس شده 

بچه سقط نشد ؟ 🤣🤣🤣

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          
الهی 😍 ترو خدا دعا کن خدا به منم بچه بده

منم داره غصه م میشه همین چند دقیقه پیش یکم گریه کردم اخه دیروز دکترگفت پلی کیستیک دارم گفت فولی هم دارم ولی امیدی ب  نداشت فقط گفت داروهاتوبخور و اقدام تو داشته باش خیلی دلم گرفته

ببین این که فلان خوراکی و میوه رو بخوری ، فلان دعا رو بخونی و چه چیزایی رو نخوری موثره ولی حرف اول ر ...

اره من زیاد دیدم😂 خودمم قدم بلند تر از پدر و مادرمه و پوستم روشن تر از پدر و مادر و خواهر و برادرا. ینی شماها ندیدین یه بچه از بقیه خواهر برادرا خوشگل تر باشه؟! من مثلا همه عمه هام و عموهام سبزه و قد کوتاه یا متوسط. عمه کوچیکم سفیییید و چال لپ داره و قد بلند خواستگار هم الی ماشالله داشت 

لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

من تو بارداریم هرروز سیب میخوردم.کلا میوه میخوردم علو شلیل به انگور پرتقال.یکمی خربزه یعنی میزدم تو نت هرچیز خوشگل کننده ای که بود من میخوردم.پسرم مثله ماهه.اما چیزی که هست کلا به خودم رفته خودم پوستم روشنه موهامو ابروهام خرماییه بینیم کوچیکه چشام درشته.پسرم فقط چشاش به درشتی من نیست.اما تنها نوه هست از سمت شوهرم که به اونا نرفته.نوها چه دختری چه پسری به سمت شوهرم رفتن اما بچه من کپیه خودمه

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
منظور از خوشگل کردن دماغ قلمی و چشم درست و لب قلوه ای نیس ک. سیب و به و کرد و هلو میخورن ک پوست روشن ...

سرمه واسه چی خوبه؟ پرپشتی مژه و ابرو یا تقویت چشم؟

لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ