2777

سیب و خرما و انار

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سیب ، به،‌خربزه، خوندن سوره ها و... همه رو انجام دادم پسرام خیلی خوشگلن سفید و تپل و چشم درشت و ...ولی فک نکنم تاثیر اینا باشه چون کاملا شبیه باباشون هستن  ژنتیک حرف اول رو میزنه

من از سال ۸۸ عضوم فقط کاربری قبلیم رمزش رو گم کردم  
کی میخواید یاد بگیرید که همش ژنتیکه  ملت میرن کیسه کیسه انار و به میخورن که بچه خوشگل بشه  ...

عمو و زن عموم هر دو سبزه ان یعنی انواع و اقسام میوه هارو زن عموم میخورد تا بچه سفید شه . داداشم سفیده هی زل میزد به داداشم که سفید شه بچش 

الان دخترش سیاهه نه سبزه .. ژنتیک واقعا حرف اولو میزنه

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

کی میخواید یاد بگیرید که همش ژنتیکه  ملت میرن کیسه کیسه انار و به میخورن که بچه خوشگل بشه  ...

ساختار کروموزوم هارو که با سیب و هلو نمیخوان تغییر بدن 

حتی اب و هوایی که مادر توش زندگی میکنه هم مخصوصا تو رنگ پوست بچه تاثیر داره 

چه برسه مواد غذایی که بچه ازش تغذیه میکنه 

ما خودمون الان یکسری میوه ها یا سبزیجات یا غذای های حاوی فیبر و ...میخوریم تو رنگ پوست و نرمی و خشکی و... تاثیر داره دیگه چه برسه جنینی که ساختار بدنش هنوز مثل ما پیچیده نیست .

سیب سرخ برای زیبایی خوبه  خرما بخور تا صبور شه  ماهی بخور تا اگ بعدا بدنش زخم شد زود خوب ...

ویتامین آ برای چی بده؟ 

اگه میشه با دل مهربونتون برای برآورده شدن تنها آرزوم دعا کنید یعنی باردار شدن خواهرم😔قدرت تحمل هرکس را از میزان سکوتش بسنجید آنان ک هیاهو می‌کنند بار هیچ چیز را ب روی شانه های خود تحمل نمی‌کنند. همه آدما هزارتا درد دارن حواسمون باشه ک ما نشیم درد هزار و یکمیشون.قضاوت و پیش داوری درباره یک شخص مشخص نمیکند او کیست. مشخص می‌کند شما چه کسی هستید! 😊
عمو و زن عموم هر دو سبزه ان یعنی انواع و اقسام میوه هارو زن عموم میخورد تا بچه سفید شه . داداشم سفید ...

چند نسل پدری من پشت هم سفید ، بور ، چشم رنگی بودن 

پدربزرگم با مادربزرگم که واسع یه شهر دیگه بود ازدواج کرد 

مادربزرگم گندمی و چشم و ابرو مشکی بود 

پنج تا بچه به دنیا آورد همه گندمی و چشم و ابرو مشکی 

نوه ها و نتیجه ها هم همینیم ،

دختر عموم تو بارداریش کلی به و سیب خورد 

گفت شاید ژنمون برگرده 

ولی بچه هاش کپ پدرشون شدن ، هر سه تا پسر سبزه هستن 

کاربری دست ۳۷۴ نفر است😌 

ژنتیک فقط.

مادر من سر من کیلو کیلو سیب و هلو می خورده ولی من فرم چشمام و لبام کاملاً شکل یکی از عمو هامه یعنی سیب و هلو باعث شدن شکل اون بشم؟؟از معده ی مادرم رفتن روی ژنتیک من تاثیر گذاشتن.

یا اگه سیب و هلو نمی خورد شکل عمم می شدم؟؟😂😂

این چیزا ژنتیکه زن عموی من تا می تونست هلو می خورد بچه اش اولاش خیلی قشنگ بود الان شکلش تغییر کرده و معمولی شده چون ژنتیکش این بوده.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

ببین این که فلان خوراکی و میوه رو بخوری ، فلان دعا رو بخونی و چه چیزایی رو نخوری موثره ولی حرف اول رو توی قیافه ،رنگ پوست ،چاقی و لاغری و قد ژن پدر و مادر میزنه مگه میشه والدین سبزه قد کوتاه لاغر باشن بچشون سفید مو بور تپل قد بلند بشه 😐