2777
2789

کی میخواید یاد بگیرید که همش ژنتیکه 

ملت میرن کیسه کیسه انار و به میخورن که بچه خوشگل بشه 

خب من و شوهرم هر دو پوست گندمی و چهره ی معمولی و چشم و ابرو مشکی 

به و انار و سیب بیچاره چطور میخوان بچه رو سفید و بور و چسم سبز کنن

کاربری دست ۳۷۴ نفر است😌 

یه سری میوه ها تاثیر داره

ولی مادرشوهر من هی میگفت بخور بچه خوشگلی بشه فلان بشه منم نخوردم اصلا میلم نمی‌کشید به میوه

به دنیا اومد دقیقا عین باباش شد

اینکه اینا تاثیر داشته باشم بخش خیلی خیلی کمیه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کی میخواید یاد بگیرید که همش ژنتیکه  ملت میرن کیسه کیسه انار و به میخورن که بچه خوشگل بشه  ...

تاثیر داره، ممکنه بچه زیبایی های پدر مادر رو ب ارث ببره یا زشتی هارو 

عشق از همانجايى شروع شد كه حالمان به هيچ چيز خوش نشد الا دوست داشتنش...  🧡💛 پسرم منو بابایی عاشقتیم 😍 خیلی خوشحالم که خدا لایق دونسته و تو رو به ما داده. خدایا شکرت بابت هدیه قشنگی که به ما دادی 🙏🏻😍❤️
کی میخواید یاد بگیرید که همش ژنتیکه  ملت میرن کیسه کیسه انار و به میخورن که بچه خوشگل بشه  ...

بعضی چیزا اثر داره. مثلا کاسنی باعث پاکسازی کبد میشه ووقتی کبد پاک باشه وخوب کارکنه روی رنگ پوست اثر میذاره وپوست رو روشنتر میکنه. 

پارسا پسرمامان😍

کیا مثل من منتظرن،باردار بشن😢از مهر ماه .آزمایش و سونو دادم خوب بوده پس چرا باردار نمیشم😭

خواهر شوهرم ناخواسته حامله شده الان میخواد سقط کنه ای خداااا

متخصص گل و گیاه آپارتمانی☘️🌸🌱
تست کردیم ، نشنیدم ، خواهرم برای سقط قوری قوری زعفرون خورد ، بچه اش مثل دخترای روس شده 

زعفرون اگه بچه رو سقط نکنه بچه خوشگل وباهوش میشه. دوست من نمیدونست زعفرون باعث سقط میشه خیلی میخورد پسرش خیلی باهوشه.

پارسا پسرمامان😍

کتاب ریحانه بهشتی رو بخونی همه رو نوشته 

نه میبخشیم نه فراموش میکنیم :)                                          کاربری دست چند نفره خانوم مارپل                                      اگه باهات بحث نمیکنم دلیل بر این نیست که تو راس میگی