2777
2789
عنوان

ماکارونییییییی

222 بازدید | 27 پست

بچه ها چیکار کنم ماکارونیم شفته نشه و خوشمزهههه باشه،؟ چ ادویه هایی بزنم

ماکارونی رو نصف کنم یا درسته بندازم؟

چند دیقه بجوشه؟ بعدش  زیر آب سرد بگیرم؟ رب رو تفت بدم تو مواد، یا آخر کار تو اب حل کنم بریزم تو مواد ؟

مررررسی ک همشو جواب میدید 

وقتی ماکارونی خم شد برش دار . رب رو حتما تفت بده توش فلفل دلمه ای ریز بریز. آخر سر زیر آب سرد بریز. ماکارونی رو ۲تیکه ۳ تیکه کن اگه دوس داشتی

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نکتش تو جوشوندنه.من بعد ۱۵سال تازه اونروز یاد گرفتم‌😅ماکارونیای منم بد میشد.من همیشه همون مقدار که رو جعبه نوشته میجوشوندم اما باید خیلی کم بجوشوتی بنداز تو اب همین که دیدی نرم شد بردار

ماکارونی رو باید درسته توی آب جوش بریزید

۱۰ دقیقه باید بجوشه

باید آب سرد روش بگیرید

پیاز داغ و گوشت چرخکرده و فلفل دلمه سبز و رب و نمک و زردچوبه بریزید آخرش یک یا دو فنجون آب جوش به مواد اضافه کنید و ۵ دقیقه در ظرف رو بذارید و شعله رو کم کنید

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

نه ماکارونی نصف نکن کامل بگذار خودش شل میشه و بعد همش بزن همش بره تو اب ولی خردش نکن 

رب رو با موادت اول یکم تفت بده بعد اب بریز که ربت خوب باز بشه و قبل ریختن داخل ماکارونی خوب مواد رو تفت بده حالا چه با گوشت میخوری چه مرغ چه هرچی

موقع آبکش هم بله ماکارونی هارو با اب سرد اب روشون بریز و یکم پایین بالا کن تو سبد

تایم هم همون تایمی که رو بسته نوشته بیشتر از اون خمیر میشه 

تو آبی که میخوای ماکارونی رو بزاری که بعد ابکش کنی یکم روغن و نمک بریز

من همیشه میزارم دقیق 6دیقه بجوشه اصلاشفته نمیشه، اگه ماکارانی ساده استفاده میکنی سعی کن از این نازکاش بگیری ضخیم ترا خوب نمیشه، من تو ماکارانی چندتا گوجه بدون پوست سوسیس فلفل دلمه ادویه کاری فلفل سیاه میزنم عالی میشه

مهم نیس بگی پشتم چی...مهم نیس اگه مثه همه دشمن شی... 

تو آب ماکارونی زردچوبه نمک روغن بزن.

ماکارونی رو هر از چند باری هم بزن.

بعد چند دقیقه یکیشو بردار بشکن اگه داخلش سفید نبود با آب سرد بشور سفید بود بازم منتظر بمون.

رب رو حتما تفت بده ربشم زیاد باشه روغنشم زیاد خوشمزه ترع

فلفل دلمه و سیرم ب موادت بزن

ترجیحا من فقط با پیاز و چرخکرده درس میکنم همه عاشقشن

ولی مگه تو نیومده بودی ک زندگیمو از لجنزاری ک بود نجات بدی ؟! :)
مرسی ، ماکارونی  رو نصف کنم‌یا درسته بذارم؟زیر آب سرد  بگیرم؟

ماکرونی رو ۲ تا ۳تیکه هم میتونی بکنی.اخر سر توی طرف ابکشت آب سرد بگیر

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

آویشن و فلفل سیاه بزن رب رو تفت بده با مواد برای مواد پیاز زیاد بزن بزلر سرخ شه بعد گوشت چرخ کرده بریز و رب نسبتا زیاد برا ماکاروتی روش نوشته چند دقیقه اگر رشته ای هست زود میپزه چک کن تو اب ماکارونی نمک و زردچوبه بزن زیر اب سرد بگیر برا ماکارونی رشته ای