2777
2789
عنوان

ماکارونییییییی

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 27 پست

ماکارونی های من عالی میشه..عزیزم گوشت و سویا یا هر موادی ک داری خوب سرخ میکنی رب میزنی قشنگ با رب چند ثانیه سرخ بشن نمک زیره زردچوبه رب فقط ادویه‌هاش،،،بعد ماکارونی نصف میکنی می‌ریزی داخل ابجوش داخل ابجوش زردچوبه هم بریز،خیلی نزار قل بخورن اگه زیاد قل بخوره شفته میشه ...وقتی با آب سرد آبکش کردی باز زیاد آب نریز،دور ماکارونی اگه از آب زردچوبه های داخل قابلمه استفاده کنی نصف استکان فقط بریز،مواد بریز روش یا قاطی کن بزار دم بکشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ترجیحا رشته هارو نصف کنید،اول تو آبی ک میخواین ماکارونی بجوشونید روغن و نمک و زردچوبه بریزین عزیزم،

بعدم چند دقیقه نمیدونم ولی یکم ک از حالت سفتی در اومد آبکش کنید و بله آب سرد روش بریزین،

رب رو حتما تفت بدین،فلفل دلمه و پیاز داغ خوشمزه میکنه .

من ماکارکاردنی سایز ۱/۲می گیییرم

بعد تو دستم هم سه قسمت می کنم 

بعد آب جوش ریختم. وقتی آبکش می کنم وسط سفیدیش  خیلی کم دیده بشه 

رب هم تفت بده 

http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1532549

برای اینکه شفته نشه زنده تر بردار زیر آب سرد حتما بگیر  چون به هم نچسبه پشتش هم موقع دم کشیدن آب نده 

رب رو داخل مواد سرخ میکنم من کمتر رب میزنم چون قرمز دوست نداریم 

برای موادش فلفل دلمه ای و قارچ سرخ شده و هویج آب‌پز شده  سویا با پیاز تفت داده شده  یا مرغ یا گوشت چرخی 

ادویه هم فقط زرد چوبه میزنم موقع سرو پودر آویشن و سس گوجه هم اضافه میکنم

اب بذار جوش بیاد نمک و زردچوبه و روغن بریز داخلش ( زردچوبه و روغن اختیاری)

پیاز سرخ کن گوشتو قاطی کن تفت بده رب بریز هم بزن قاطی مواد شه نمک فلفل زردچوبه پودراویشن بریز . روغن موادت باید یکم زیاد باشه که خوب با ماکارونی هم بخوره 

ماکارونی رو اگه دوست داری درسته بنداز اگه نه از وسط نصف کن بریز تو ابجوش . ۵تا ۷دقیقه بذار بمونه با چنگال هم بزن بهم نچسبن بعد بریز تو ابکش با اب سرد بشورش

قابلمه بذار رو گاز روغن بریز نون یا سیب زمینی بچین بعد کم کم ماکارونی بریز تو قابلمه موادو بریز روش و قاطی کن تا مواد حسابی به خوردش بره لایه لایه بریز بعدم زیرشو روشن کن ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت امادست 

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

اول ماکارونی نصف کن بعد با اب و زرچوبه و روغن بزار 8 دقیقه بپزه وقتی ریختی ابکش اب سرد بریز روش بعدم پیاز و سیب زمینی اندازه حبه قند و قارچ و فلفل دلمه ای و سرخ کن و سویا وگوشت چرخکرده اضافه کن تفت بده چهار یا پنچ قاشق رب فلفل سیاه و چاشنی ماکارونی به مقدار ادویه اضافه کن و لایه لایه ماکارونی بچین ی لایه ماکرونی و ی لایه مواد و کنجد زیرش هم حتما سیب زمینی سرخ و کنجد بپاش بعد مواد و بریز همینطور لایه هارو ادامه بده بزار دم بیاره دم ک اورد همینجوری اویشن بریز رو ماکارونی ها بعد بکش خیلی خوشمزه میشه