2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر حسین آصف جاه- دکتر فریده کاظمیان- دکتر سهیلا عارفی- دکتر اشرف آل یاسین- دکتر اشرف معینی- دکتر سید ریحان میردامادی

زمانی که برای فیبروم درگیر بودم این دکترها بهم معرفی شدن

در نهایت توسط دکتر کاظمیان جراحی شدم

برای من ساب سروزال قدامی بود به ابعاد 60*80

دکتر حسین آصف جاه- دکتر فریده کاظمیان- دکتر سهیلا عارفی- دکتر اشرف آل یاسین- دکتر اشرف معینی- دکتر س ...

ممنون  برای من ساب سروزال خلفی بود 14 و 19 میل هست درمان نیاز داره ؟ تو سونو هست باردار نشدم 

فیبروم درمان نداره من چندین ساله درگیرم باید کنترل بشه که بزرگ نشه و اگه مشکل درد و خونریزی ایجاد کن ...

چه کنترلی چی کار کردی؟من تو سونو داره نشون میده با این حال انتقال دادن منفی شد دکترم حواسش نبوده یا مهم نبوده 

ممنون  برای من ساب سروزال خلفی بود 14 و 19 میل هست درمان نیاز داره ؟ تو سونو هست باردار نشدم&nb ...

خیلی کوچیک هستن

نگران نباش

به نظرم در باردار نشدن تاثیری نداره

بخصوص که ساب سروزال هم هست

خیلی کوچیک هستن نگران نباش به نظرم در باردار نشدن تاثیری نداره بخصوص که ساب سروزال هم هست

دنبال درمان نباشم پس 

تنبلی تخمدانم خفیف نمی دونم چرا باردار نمیشم خسته شدم 

چه کنترلی چی کار کردی؟من تو سونو داره نشون میده با این حال انتقال دادن منفی شد دکترم حواسش نبوده یا ...

منظورم ا زکنترل اینه که دائم سونوگرافی بشی که بزرگ تر نشه وقتی بزرگ تر شد زود عمل بکنند

خدایا شکرت

اصلا نمی دونم عمل میخواد یا نه ، دکترش خوب باشه تشخیص بده 

بنظرم عمل نمیخواد. خیلی کوچیکه این اندازه ای که گفتی. دکتر زنان خیلی خوب که درست تشخیص بده اگه میخوای برو پیش دکتر فاطمه سیدی. عالیه کارش

دکتر حسین آصف جاه- دکتر فریده کاظمیان- دکتر سهیلا عارفی- دکتر اشرف آل یاسین- دکتر اشرف معینی- دکتر س ...

سلام عزیزم خوبی منم مشکل شمارو دارم با این تفاوت که من خیلی درد دارم عملش چطور بود؟دکترتون خوب بود؟چه عملی انجام دادبن

ی نفر ۱۴۰۰ساله که منتظره ۳۱۳نفره 😔😔      آقاجان کجایی                                                                                                                               میشه واسه حاجتم صلوات بفرستین😔😔                                     این جمعه و جمعه های دیگر حرف است آدم بشوم سه شنبه هم می آیی       ‌‌‌‌‌‌                       
سلام عزیزم خوبی منم مشکل شمارو دارم با این تفاوت که من خیلی درد دارم عملش چطور بود؟دکترتون خوب بود؟چ ...

احتمالا برای شما ساب موکوزال هست که معمولا باعث خونریزی زیاد هم میشه

بله من از جراحی خودم راضی بودم

من لاپاراتومی یا همون جراحی باز انجام دادم و با مشورت هایی که کردم از لاپاراسکوپی منصرف شدم

ولی خیلی ها با لاپاراسکوپی هم به راحتی این عمل رو انجام میدن و مشکلی هم نداره

احتمالا برای شما ساب موکوزال هست که معمولا باعث خونریزی زیاد هم میشهبله من از جراحی خودم راضی بودممن ...

ن تو چندین سونویی که دادم نوشته ساب سروزال قدامی با دژنراسیون کیستیک داخلی به ابعاد ۴۱*38

خونریزیمم زیاد نیست مثل همیشه 

ولی خیلی درد دارم هرروز درد می‌کنه کلی دکتر رفتم شهر خودمون دنبال دکتر خوب تو تهرانم شما از دکترتون راضی هستید ؟عملش سخت بود؟رحم که آسیبی ندید؟

ی نفر ۱۴۰۰ساله که منتظره ۳۱۳نفره 😔😔      آقاجان کجایی                                                                                                                               میشه واسه حاجتم صلوات بفرستین😔😔                                     این جمعه و جمعه های دیگر حرف است آدم بشوم سه شنبه هم می آیی       ‌‌‌‌‌‌