من از باسلام خرید کردم ۱اردیبشهت سفارش دارم قرار بوده دو سه روز پیش تحویل بگیرم اما هنوز نرسیده غرفه دار میگه باید خودت بری از پست شهرتون پیگیری کنی بستت رو تحویل بگیری من از این بابت خیلی ناراحتم چون وقتی هزینه پست دادم باید دم خونه تحویل بگیرم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
۱۰۴۵۷۰۲۰۳۵۰۰۰۳۷۷۹۰۰۶۶۱۱۴کدم اینه،الان نوشته نوشته رسیده به پست منطقه و شهرمون ولی نمیارن واسم،مشکل اینه که من الان میخوام تو سایت پست شکایت بزنم که بستمو تحویل نگرفتم ولی هی میگه کد مرسولت اشتباهه هزار بار زدم
۱۰۴۵۷۰۲۰۳۵۰۰۰۳۷۷۹۰۰۶۶۱۱۴کدم اینه،الان نوشته نوشته رسیده به پست منطقه و شهرمون ولی نمیارن واسم،مشکل ا ...
خب عزیزم پست موظفه تا خونه بیاره،شما باید صبر کنی ،احتمالا امروز فردا برسه،اصلا عجله نکن،منخودم خیلی بسته تحویل میگیرم،ینی سفارش اینترنتی زیاد میدم،البته الان سایت دو روزه آپدیت نشده،شما باید اینقدر منتظر بمونی تا تو سایت بنویسه که پستچی بسته رو تحویل مشتری داد
خب عزیزم پست موظفه تا خونه بیاره،شما باید صبر کنی ،احتمالا امروز فردا برسه،اصلا عجله نکن،منخودم خیل ...
من اولین باره اینترنتی خرید میکنم الان چون بچه کوچیک دارم نمیترنم برم بازارو بگردم و چیزی که میخوامو پیدا کنم ولی فکر کردم اینترنتی خم همه مدلهارو میبینی و هم بی دردسره نمیدونستم اینطوری میشه