helya9 مدیر استارتر عضویت: 1390/11/09 تعداد پست: 2140 عنوان یه سوال 116 بازدید | 7 پست میشه توی مسافرت نیت ده روزه گرفت ولی هفت روزه از اونجا خارج شد حکم روزه چیه یعنی میشه هفت روز موند ولی نیت ده روزه باشه باز باران بارید خیس شد خاطره ها / مرحبا بر دل ابری هوا هر کجا هستی باش آسمانت آبی / و تمام دلت از غصه ی دنیا خالی . . . تقدیم به همسر مهربانم 1394/04/13 | 12:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
معصومه_2 عضویت: 1392/05/21 تعداد پست: 28607 اگه کار واجب پیش بیاد ایراد نداره ولی از اول این نیت رو داری که 10 روز نمونی نه نمیشه فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
مهدیه275 عضویت: 1388/01/17 تعداد پست: 2883 بهتره از مرجع بپرسی ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ خـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــداونـدا مـــرا آن ده که آن بـــــــه ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥
helya9 مدیر استارتر عضویت: 1390/11/09 تعداد پست: 2140 نه ده روز نمیمونم فقط هفت روز میمونم ولی یه نیت میکنم میگم ده روز میمونم بعد هفت روزه خارج میشم باز باران بارید خیس شد خاطره ها / مرحبا بر دل ابری هوا هر کجا هستی باش آسمانت آبی / و تمام دلت از غصه ی دنیا خالی . . . تقدیم به همسر مهربانم
sahartakk عضویت: 1393/03/10 تعداد پست: 2131 مطمعن نیستم ولی فکر نکنم بشه وقتی میگن نیت ده روزه یعنی باید ده روز موند نه اینکه میدونی هفت روز میمونی بگی نیت ده روزه اصلا بارعقل جور در نمیاد وبلاگ نینی عزیزم که بعد از دوسال انتظار اومده تو دل مامانش http://dalimaman.niniweblog.com/
helya9 مدیر استارتر عضویت: 1390/11/09 تعداد پست: 2140 مرسی گلم باز باران بارید خیس شد خاطره ها / مرحبا بر دل ابری هوا هر کجا هستی باش آسمانت آبی / و تمام دلت از غصه ی دنیا خالی . . . تقدیم به همسر مهربانم
*_آرامش* عضویت: 1394/02/16 تعداد پست: 322 سلام نمیشه این کار رو بکنید. اینجوری که از همون اول نیتتون خرابه.ده روز نیست هفت روزه. به دکتر گفتم:«همه داروهایم را می خورم؛اما تأثیری ندارد.»دکتر پاسخ داد:«آیا داروهایت را سر وقت می خوری؟» و من تازه فهمیدم چرا نماز هایم تأثیری ندارد!؟!؟
سحر20572 عضویت: 1393/02/02 تعداد پست: 7147 نه عزیزم تو می دونی ده روز نمی مونی اگر مطمئن باشی ده روز می مونی بعد مشکلی پیش بیاد و بری درسته خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم