2777
2789
عنوان

یه سوال

116 بازدید | 7 پست
میشه توی مسافرت نیت ده روزه گرفت ولی هفت روزه از اونجا خارج شد حکم روزه چیه یعنی میشه هفت روز موند ولی نیت ده روزه باشه
باز باران بارید خیس شد خاطره ها / مرحبا بر دل ابری هوا هر کجا هستی باش آسمانت آبی / و تمام دلت از غصه ی دنیا خالی . . . تقدیم به همسر مهربانم
اگه کار واجب پیش بیاد ایراد نداره ولی از اول این نیت رو داری که 10 روز نمونی نه نمیشه
فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه ده روز نمیمونم فقط هفت روز میمونم ولی یه نیت میکنم میگم ده روز میمونم بعد هفت روزه خارج میشم
باز باران بارید خیس شد خاطره ها / مرحبا بر دل ابری هوا هر کجا هستی باش آسمانت آبی / و تمام دلت از غصه ی دنیا خالی . . . تقدیم به همسر مهربانم
مطمعن نیستم ولی فکر نکنم بشه وقتی میگن نیت ده روزه یعنی باید ده روز موند نه اینکه میدونی هفت روز میمونی بگی نیت ده روزه اصلا بارعقل جور در نمیاد
وبلاگ نینی عزیزم که بعد از دوسال انتظار اومده تو دل مامانش http://dalimaman.niniweblog.com/
مرسی گلم
سلام نمیشه این کار رو بکنید. اینجوری که از همون اول نیتتون خرابه.ده روز نیست هفت روزه.
به دکتر گفتم:«همه داروهایم را می خورم؛اما تأثیری ندارد.»دکتر پاسخ داد:«آیا داروهایت را سر وقت می خوری؟» و من تازه فهمیدم چرا نماز هایم تأثیری ندارد!؟!؟
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز